En 1970s stil soveværelse

August 3

En 1970s stil soveværelse

Dristige farver, mønstrede hjem accenter og iøjnefaldende lamper er hjørnestenene i 1970s design. For at vække dit soveværelse med slående nuancer af grøn og orange-- eller vågne op til vægge med orange eller grønne nuance - Køb et par 'er-inspirerede møbler eller maling farver efter eget valg til at skabe et soveværelse rum, der er "outta synet."

Farver

Nuancer inspireret af naturen, som orange farve af græskar, lima bønner grøn og en gul, der er skyggen af Gyldenris gjort en 'er værelse komplet. En shag tæppe i ært grøn eller vægge malet brændt orange vil supplere mørke træmøbler med guld eller sølv accenter godt. Lænestole i pastel grøn, sammen med en osmannisk eller chaiselong i drue lilla er en velkommen tilføjelse til soveværelset samt, da blanding af farver var en acceptabel metode til indretning i løbet af dette årti.

Mønstre

Vælg et mønster for accent væg i dit soveværelse, og købe en seng dyne i de samme eller supplerende mønster. Blomstermønstre var almindelige i 1970 ' erne, så pryder væggen med "flower power"-stil blomstrer giver rummet et look, der er autentisk til årtiet. Maleri vægpaneler med margueritter gør soveværelset lyse og muntre. Tie dye og polka prikker blev almindeligt anvendt i 1970s design samt; tilføje gulerod orange eller ært grønne prikker til den eg brun accent væg, eller swirl nogle maling farver omkring for at skabe en tie-dye look, der kan anvendes til vægpaneler.

Accenter

Værelse accenter som en sunburst-formet vægur accent med mørkt træ eller bronze, eller billeder til væggene--som store firkanter malet i forskellige nuancer af orange eller påskelilje gul--supplere en 1970s-tema soveværelse værelse. En grøn vase fyldt med orange, røde og gule valmuer eller Tusindfryd tilføje en ærbar endnu moderne touch til rummet, og brun eller brændt gul champignon-formet sengelamper eller ende tabeller er ideelle til at vise små billeder af venner eller familie. Curvy hylder fremstillet af mørkt træ installeret på væggen kan også anvendes til at huse mere dekorative accenter som stearinlys eller romaner.

Belysning

Lavalamper var populære i 70 ' erne, og give en anden stænk af farve til indretning, sammen med blød belysning der gør elementet en mærkbar stykke i rummet. Lamper med en base, der er ært grøn eller chokolade brun passende for en 1970s-inspireret soveværelse samt og bløde pærer, der giver off en smule orange eller endda en blå eller grøn glød tilføje en fortryllende atmosfære til soveværelse rummet. Hvis du har en ventilator i loftet i stuen, afslutter tilføjer klæbende udskæringer af blomster eller tie-dye design til loft fan blade temaet moderne indretning. Tilføje en disco tema til soveværelset ved at tilføje en lys stativ, der ligner en disco kugle i midten af loftet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com