Red Spider mider i huset

June 16

Red Spider mider i huset

Red spider mider kan inficere planter, både indendørs og udendørs. Når røde spider mider angribe indendørs potteplanter, derefter er angreb sandsynligvis vil sprede sig til andre områder af dit hus. Red spider mider er skadedyr, der kan skabe omfattende skader på dine potteplanter, hvis de er venstre ubehandlet. Indendørs red spider mite parasitære kan behandles i en række forskellige måder.

Red Spider mider

Red spider mider er små, 1-krop-sectioned insekter, der kan inficere en bred vifte af planter. Red spider mider er meget små, men de kan stadig ses med det blotte øje. Ved hjælp af en standard Forstørrelsesglas kan du nemt se disse skadedyr - og i nogle tilfælde, små, runde, perle-lignende æg, som de lå. Red spider mider lever oftest på undersiden af plante blade.

Tegn på skadedyrsangreb

Tegn på en edderkop mide angreb omfatter små huller på bladene af din stueplante, en "støvede" udseende til planter og alvorlig misfarvning i ekstreme tilfælde. Spider mider påvirker potteplanter ved at suge saften fra cellerne i plante blade, forårsager dem til at misfarve og over tid, dør. Spider mider også efterlade fine, tynde, gennemsigtige webs. Fint vævet webs på din stueplante er et sikkert tegn på spider mide angreb.

Behandling

Spider mider Flyt ikke langt fra bladene, de inficere, og vil ofte blive nær den samme plante. Vanding dine planter under en spider mite angreb vil bidrage til at mindske graden af stress dine planter er underlagt. En kraftfuld jet vand på bladene af dit anlæg kan fjerne alle spider mider, æg og stropper, hvilket gør det vanskeligt for dem at vende tilbage. Endelig kan du regelmæssigt tørre ned blade af din stueplante med en fugtig klud til at fjerne enhver mulig spider mider.

Forebyggelse

Spider mider foretrækker køligere klimaer og tørretumbler betingelser. Forlader dine potteplanter i en solrig, varm placering vil hjælpe afværge en edderkop mide angreb. Vanding dine planter regelmæssigt vil hjælpe med at forhindre de tørre dyrkningsforhold foretrækkes af spider mider. I tilfælde af en kraftig angreb, fjerne de plagede blade af planten og disponere over dem. Som spider mider ikke generelt rejser ud over én eller to blade af en plante, kan at fjerne de ramte blade være en enkel metode til at standse en spider mite angreb fra skrider frem.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com