Ordentlig bænk skruestik montering

April 5

Ordentlig bænk skruestik montering

For dem der kan lide at gøre deres egne handy arbejde og konstruktion og reparation projekter, bliver en workshop ofte betragtet som en nødvendighed. At have en bænk skruestik er nyttig for at gennemføre forskellige projekter. Det sikrer, at varerne kan være fastspændt uden dem bevæger sig eller glide. Ordentlig bænk skruestik montering er afgørende sikkerhedsforanstaltning for at arbejde på projekter.

At fjerne boltene

Du skal fjerne møtrikker og boltene fra hjørnerne af skruestikken. De fleste modeller har fire af hver, der er i hjørnerne af bunden af skruestikken. Du kan derefter flytte skruestikken til den position, hvor du vil placere den på din bænk.

Fastspænding i skruestik

Fastspænding skruestik på bænken er blot at placere toppen af C-clamp på den skruestik base. Bunden af vasen ombrydes omkring den overflade du anbringelse skruestik til. Du kan derefter stramme C-clamp, så skruestikken vil forblive på plads.

Vedhæfter bænken

Ved hjælp af et borehoved for at matche størrelsen af bolte, du har fjernet, bore huller gennem til bænken, at du lægger din skruestik på. Placere bolte gennem bunden og bænken og spænd dem med en skruenøgle.

Sikkerhedsproblemer

Når du arbejder med værktøjer og træ, Sørg for at du bruger ordentlig sikkerhedsudstyr, såsom briller. Sørg for at du bruger den korrekte størrelse drill bit så ikke risikerer du stripping din bolt.

Sørg for, at du stramme skruestik helt for at undgå det glider mens du arbejder.

Tjek din bolte og forbindelser mindst to gange om året for at sikre de ikke kommer løs.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com