Sådan lå tæppe?

August 10

Sådan lå tæppe?

Processen med at lægge tæppe kan være ru på din ryg og knæ, men for det meste er en doable gør det selv projekt. Æglæggende tæppe involverer leje nogle værktøjer fra din lokale hjem forbedring butik. Du kan finde af tæpper og polstring på din lokale tæppe shop. Æglæggende tæppe kan gøres med en enkelt person, men to gør tingene nemmere. Tæppe kan få tunge afhængigt af størrelsen af rummet din lakering.

Instruktioner

•Forbered gulvet ved at feje op nogen støv eller snavs. Gå hele gulvet; Hvis der er nogen knirker tilføje 1 søm ½-tommer indtil alle knirker er væk.

•Brug din hammer til at lægge tack strip ½ tomme fra muren rundt i hele lokalet med undtagelse af døråbninger. Butt hjørnerne stramt sammen. Ansigt tænderne, så de buede mod væggene.

•Lay polstring så det overlapper tack strip, men ikke overlapper polstring med sig selv. Brug din barbermaskine kniv til at trimme polstring, så det er stramt op mod indersiden af tack strip. Tape sømmene med gaffatape.

•Measure værelse, og tilsæt 3 inches på alle sider. Markere bagsiden af tæppet med dine mål. Skære gulvtæppet og placere den på gulvet. Hvis værelset er stort og har brug for en søm, placere begge stykker oven på hinanden og skære igennem dem med ét snit sikrer de vil passer perfekt. Placere begge sider af gulvtæppet jævnt på seam tape, og varme det med jern. Lad det tørre.

•Brug dine knæ kicker, som er en 18-tommer værktøj med tænder den ene ende og en pad på den anden, strække tæppe på tack strip kun på den ene side af rummet. Sted på bagsiden af tæppet båre mod væggen du startede gulvtæppet på. Placer tand ende 6 inches fra den modsatte væg, og strække løber. Gentag den samme proces på alle sider, indtil hele tæppet er knyttet til tack strip.

•Anvend en barberkniv kniv til at trimme det overskydende tæppe stramme op mod væggen. Trim tæppe i døråbninger, så sømmen er centreret under døren. Placer dør kanten stribe på sømmen. Skære huller over alle ventilationsåbninger, og erstatte ventilationskanaler.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com