Sådan laver du din egen lavendel duftende organ Spray

December 6

Sådan laver du din egen lavendel duftende organ Spray

Hjemmelavet body spray, parfume og duftende produkter bevise, let at gøre, når du bruger de rigtige materialer. At vide hvordan man laver en lavendel duftende organ spray giver du mulighed for at bruge opskriften på en lang række applikationer. En enkel opskrift at følge, der ikke tager meget tid, at duftende lavendel organ spray giver dig en cost-venlige alternativ til dyre duft spray og skønhedsprodukter.

Instruktioner

•Tilføj lavendel æterisk olie, kokos luftfartsselskab olie og Polysorbat 20 plast spray flaske. Disse ingredienser kan let findes i et håndværk og hobby levering butik. Polysorbat 20, en emulgator, giver olien i denne opskrift til at blande med vand, som ellers ikke vil ske.

•Pour lavendel hydrosol i en sprayflaske. Floral hydrosols er vand infusioner taget fra æterisk olie ekstraktion proces. Denne ingrediens kan findes i en craft levering butik ligesom de andre i denne opskrift.

Uddelingen af hætten på spray flaske og ryst den kraftigt i omkring et minut, og sørg for at sprede grundigt ingredienser. Slutresultatet er en rig, stærkt duftende organ spray, der ikke indeholder hud-tørring ingredienser som alkohol.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com