Hvordan man opbygger en afrundet indervæg

July 4

Hvordan man opbygger en afrundet indervæg

Buede vægge Tilføj drama til et værelse, på én gang projicerer en følelse af elegance og stil. I stedet for stikning med traditionelle kvadrerede værelse konstruktion, tilføje en afrundet indervæg i blandingen og helt omdanne look- og føler--i hele dit hjem. Engang troede så arbejdskrævende og vanskeligt at skabe, moderne byggemetoder og krydsfiner gør jobbet krævende men let muligt for selv nybegynder til snedkerarbejde. Den største udfordring, udlægning af kurven og oprettelse af væg plader for at bygge det, kræver lidt mere end at tænke uden for boksen. Nå, og et målebånd og krydsfiner.

Instruktioner

•Kontrollér, en kæmpe kompas til brug i scribing cirkelfigurerne til din væg. Måle og skåret en strimmel af træ, plade eller krydsfiner--selv en klud målebånd vil arbejde, selv om et stift materiale virker bedre--til 2 eller 3 inches længere end radiussen af væggen kræves, som er afstanden fra midten af cirklen til ethvert punkt langs sin ydre kant. Bore et hul stort nok til at rumme, stramt, en markør eller Carpenters blyant på nøjagtige radius måling.

•Mark afrundede væggen 's base, som er punktet som væggen vil begynde og ende igen og fra som radius strækker sig udad. Køre en lineal på tværs af området og tegne en streg eller snap en kridtstreg i stedet. Gøre linjen den nøjagtige længde behov. For eksempel, for at forbinde to lige vægge kører vinkelret på hinanden med en afrundet væg i mellem som om hjørnet, hvis åbningen mellem de to vægge er 8 fod, basen er også 8 fod og løber diagonalt mellem de to vægge.

•Draw på væggen kurve på gulvet for at indikere placeringen ved hjælp af kompasset har tidligere lavet. Find midtpunktet af væg-base--4 fødder i det forrige eksempel-- og drive en søm eller konkrete anker til kompas slutningen i gulvet til at vedhæfte. Holding markør eller blyant i åbningen på anden enden af kompasset, swing kompasset rundt til at oprette en præcis bue repræsenterer væggen.

•Find midt i en ark af 3/4-inch-thick krydsfiner, på langs. Tegne kompasset, fra midten af base, som du gjorde på gulvet, på tværs af krydsfiner til at markere væggen kurve. Hvis basen længde er større end et ark af krydsfiner, bryde bunden i sektioner og markere en plade af krydsfiner for hvert afsnit, varierende længde af sektionerne til at tillade dig at forskyde sømmene senere. For vægge med en radius, der er større end krydsfiner, længderetningen, vedhæfte kompas på et tidspunkt i passende afstand fra krydsfiner og fortsætte på samme måde.

Kil kompas radius af 3 1/2 inches, enten afkortning målebåndet eller opskæring bestyrelsen anvendes. Gentag scribing processen, tegne en anden, parallel buet streg, at tillade bredde på den plade, der er nødvendige. Regelmæssig stud vægge bruge 2 x 4 tommer boards--faktisk måle 1 1/2 af 3 1/2--som plader sandwiching studs. For en buet væg foretages pladerne af denne krydsfiner, ved hjælp af de samme dimensioner.

•Klippe langs begge radius linjerne ved hjælp af en rundsav, håndsav eller saven, der fungerer bedst for dig. Lægge den første væg plade-- eller sektioner af væg plade, hvis mere end én er påkrævet--på ekstra plader af krydsfiner og spor omkring dem. Gøre fire lag af væg plader samlede skal være lig med 3 inches af tykkelse 2 x 4 tommer top og bund væg plader i traditionelle vægge.

•Spread et jævnt lag af træ epoxy eller Carpenters lim, overensstemmelse med produktanvisningerne, på tværs af toppen af vægpladen bundlag. Fastgør det øverste lag, justere hvert stykke før at trykke på plads og Krydsegenskaber sammen med korte negle. Forskyde hver søm, at sikre, at du opretholde ordentlig væg længde; arbejder ved siden af wall layout linjer og matchende konstruktion til linjerne hjælper. Obligation de to øverste vægpladen lag på samme måde.

•Mark stud steder, én plade ad gangen, med en blyant og tape måle. Space studs 8 inches fra hinanden, kører stud-pladsen på pladen--det er, at dreje i en vinkel som væg kurver--så knopperne forbliver flugter med plader på kanterne.

•Drej bundplade så åbning vender opad. Med hjælp fra en assistent til at forhindre vægsektion ruller, justere hver stud, skåret til længden behov med varemærket stud på pladen. Drive to 16d negle, lidt forskudt, gennem pladen ind i stud ende hvor det kontakter pladen. Juster og fastgør den øverste plade på samme måde.

•Erect afrundede væggen, placerer sig over gulvet markeringer. Køre 16 d negle gennem bundpladen ind på gulvet--erstatte konkrete holdepunkter for negle, hvis gulvet er konkret--at sikre på gulvet. Sikre slips plader eller binde stropper til både den buede vægsektion og sektionen tilstødende væg efter produkt instruktioner, at sikre at de tilstødende vægge. Søm gennem den øverste plade i loftet, hvor et loft tværbjælke er placeret, derudover.

•Sheath væg med 1/8-inch-thick gipsvæg eller andre egnede, bøjeligt materiale. Køre skruer gennem kanten af drywall, forankring det til den første stud, og lag en tynd bord over drywall kanten til at styrke det, så det ikke vil bryde løs. Langsomt våd bagsiden af drywall lidt til at tilskynde den til at flex uden at knække. Arbejder baglæns, våd og sikre at den første stud stødt. Våd igen og anker til den næste stud. Gentag indtil væggen er helt dækket. Følg produkt retninger for andre beklædningen materialer. Tape og afslutte væg der dækker som ønsket. Isolere interiøret hvis foretrukne og afslutte indersiden af muren på samme måde.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil oprette en døråbning, bruge en plade bredde tyk nok til at tillade lige døren til at passe inden for området plade uden stikker ud forbi væggen. Ramme åbning med en header, støttet af jack studs, og en yderligere 2 inches for ru åbning. Tjekke om nøjagtighed inden beklædningen; Hvis den faktiske døren stikker ud forbi væg overflade, skære bredere plader og teste igen.
  • Bruge imprægneret træ, hvor væggen kontakter beton. Beton giver fugt skal overflyttes til tilstødende materialer. Behandlede krydsfiner og behandlede studs er begge tilgængelige.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com