Om Boligindretning med farve

July 5

Et nyt farveskema kan transformere udseendet af dit hjem straks. Hvis dit interiør må en ansigtsløftning eller et redesign, kan en ændring i farve forvandle dit hjem fra "blah" til "betagende."

Overveje farve

Når der træffes beslutning på farverne, du vil bruge til dit hjem vægge, tilbehør og gulvbelægning, overveje hvordan du vil hvert værelse føle og hvordan du ønsker at føle i det. Ønsker at føle sig glad og energisk? Vælge gul. Ønsker at føle sig rolig og udhvilet? Vælg dæmpede greens og blues. Husk, udsmykning dit interiør med farve ikke er blot handler om hvordan et værelse ser ud, det handler om hvordan det gør du føler dig.

Male det på

Den hurtigste og billigste måde at ændre farveskema for et værelse er med maling. For at afgøre, hvilken farve er bedst for dig, hovedet til din lokale hjem forbedring butik for et udsnit af farveprøver kan du prøve på dine vægge hjemme.

Vælge et mønster

Når dekorere med farve, ikke begrænse dig selv til faste stoffer. Mønstre kan tilføje en sjov og finurlig føler, der vil lyse ethvert værelse i et snuptag.

Accessorize med lethed

The secret til at arbejde med farve i interiør design er at vælge tilbehør i samme farve familien til at samle et værelse. Puder, stearinlys og indrammet kunst i lignende nuancer vil give ethvert rum, der poleret touch.

Farve med tillid

Når du arbejder med farve i deres hjem, er mange mennesker bange for at vælge stærke, levende nuancer. I stedet for neutrale, diskrete toner, prøv sprøjt en lyse citrus gul på tværs af dit køkken vægge for en instant humør lift i morgen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com