Ideer til isolering af en Garage loft

April 1

Ideer til isolering af en Garage loft

Kan du isolerer loftet i din garage for en række årsager. Hvis du har en opvarmet lejlighed eller soveværelse ovenfor garagen, vil isolering forhindre koldt garage luften kommer op gennem gulvet. Omvendt, hvis du har en opvarmet garage med et uopvarmet loft over det, isolering vil bidrage til at holde varmen i garagen og vil også tjene som en støjskærm mellem garagen og pladsen over det.

Batts

En af de nemmeste måder at isolere loftet i din garage er til infill mellem strøer med batts af glasfiber eller stenuld isolering. Hvis dit loft er ufærdige, kan du gøre dette fra neden før vedhæftes på undersiden af strøer gipsvæg. Hvis dit loft er allerede færdig, kan batts installeres fra oven ved at lægge dem i mellem strøer mens stående på strøer i loftet. Loft strøer i din garage er sandsynligvis enten 16 eller 24 inches fra hinanden; købe batt isolering, der er den rigtige størrelse til at passe dine strøer.

Løs fyld

Løs fyld isolering er normalt fremstillet af cellulose eller strimlet avis, der er blevet behandlet med borsyre til at afskrække insekter. Du skal bruge en færdig loft på undersiden af strøer i din garage til at bruge denne type af isolering. Fordi det er løs, antager form af uanset hvilken plads du sætte det ind, derved at reducere kladder og gør det nemt at installere. Du nødt bare til at klatre op i loftet med poser af ting og dumpe det i, at skubbe det ind i alle hjørner og huller. Ikke komprimere cellulose isolering; den løsere det er, de mere luft det vil fælde og en mere effektiv er det som isolering.

Blæst i isolering

Blæst i isolering er meget lig den cellulose isolering; kun dens anvendelsesmetode er forskellige. Blæst i isolering er sat på plads af en lastbil med en fan mekanisme og en lang slange. Isoleringen blæses igennem røret ind i de rum, der har brug for isolering. Blæst i isolering er ofte bruges til at isolere vægge, der allerede er opført i ældre huse, fjerner dermed nødvendigheden af at rive en del af væggen. Blæst i isolering er ikke ideelt til vægge, fordi når det udligner det ofte efterlader huller og mellemrum. Det er dog ideelt for kviste og over loftet fordi når det er blæst, det blot forbliver på plads, giver en effektiv termisk barriere mellem indvendige rum og koldt udendørs.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com