Japansk træbearbejdning Tools

March 17

Japansk træbearbejdning Tools

Japansk træsektoren er perfektionister. En master craftsman kan bygge et hus, en bro, møbler med ingen synlige samlinger eller smukke lille puslespil kasser. I midten af craft er en imponerende vifte af værktøjer--nogle kendte og nogle usædvanlige. Alle japanske træbearbejdning tools del ét element til fælles: de er hver kunstværker. Japansk håndværktøj er funktionelle, utroligt skarpe, komfortabel i hånden og lette træbearbejdning.

Hamre (Mokuzuchi)

Mens en amerikanske eller europæiske Tømrer kan have tre eller fire hamre, ejer en japansk Tømrer typisk 20 eller mere. Den japanske carpenter's tool kit indeholder jern hamre, messing hamre, træ hamre og læder hamre - hamre for slående forskellige slags træ og hamre til slående forskellige typer af mejsler. Den japansk filosofi, for at slå den perfekte slag, for at gøre den nøjagtige job krævede, kræver det perfekte værktøj.

Mejsler (Nomi)

Japansk træbearbejdning beskæftiger mejsler mere end andre traditioner; den typiske woodworker ejer hundredvis. Forskellige størrelser er påkrævet for forskellige former for skoven--herunder bambus, og snesevis af forskellige forkant profiler er nødvendige for forskellige jobs. Fordi japanske stemmejern er så hårdt og så skarpe, skære leddene typisk med mejsler. Mejsler beregnet til at blive ramt med en hammer er altid hooped; de har en metal bandet omkring håndtaget i nærheden af hvor det er ramt.

Save (Nokogiri)

Japansk Save kommer i forskellige størrelser, håndtere figurer og blade figurer--Save for at lave præcise udskæringer i forskellige slags træ. Af alle de japanske træbearbejdning værktøjer er hånd saven mest sandsynligt, at være fundet i en amerikansk værktøjskasse. En japansk så arbejder så glat, at det næsten virker som en forlængelse af din hånd. Japansk sav skåret på pull del af Strøget og ikke skubbe en del af slagtilfælde som vestlige Save. Dette giver en glat, ren skåret med næsten ingen chance for at buckling.

Fly (Jesper)

Japanske fly arbejde på pull slagtilfælde (ligesom japansk Save). De producerer en forbløffende jævn cut, hvilket er vigtigt fordi japanske Træsektoren ikke bruger sandpapir til at udjævne træ. Japanske fly kan producere spåner 0,015 mm tyk - tynd nok til at læse igennem. De fleste fly er i boks-lignende trærammer. Fly, der har store blade vinkel indstillinger (så højt som 60 grader) er for hårde træsorter, og små blade vinkel indstillinger (så lavt som 30 grader) er for bløde træsorter.

Specialværktøj

Japansk træbearbejdning værktøjer omfatter også særlige værktøjer til at arbejde på bambus. Eksempelvis kræves særlige snegle da bambus har en tendens til at revne. Den komplekse række japanske mærkning værktøjer er som intet i Vesten. Særlige sæt af værktøjer der findes arbejder på Shoji (rispapir) skærme, som er en stor del af de træforarbejdende virksomhed i Japan. Disse særlige værktøjer, sammen med de mere almindelige værktøjer, betyder, at den japanske Tømrer ofte viser sig trække en vogn i stedet for transporterer en boks som vestlige tømrere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com