GE tørretumbler tromlen ikke dreje

October 17

GE tørretumbler tromlen ikke dreje

Flere forklaringer findes til hvorfor din General Electric (GE) hårtørrer er ikke at dreje. Endnu indtil du finde ud af hvorfor, stoppe med at bruge din tørretumbler. En tørretumbler er designet til at ryste tøj i en tromle, så tøj tørre jævnt. Når tromlen undlader at spinde, er tøj egnet til at svide. I de fleste tilfælde kræver problemet kun mindre reparationer for at få din tromme dreje igen.

Defekt tromme bælte

Hvis tromlen bælte på en GE tørretumbler pauser, enten tromlen spin ikke ensartet i kabinettet eller det vil ikke tænde på alle. Tromlen bælte sikrer, at tromlen roterer jævnt og hjælper med at holde den i balance. Se i brugervejledningen til din tørretumbler for oplysninger om hvordan man finder tromme bælte. Hvis det har gled fra position eller knækkede, erstatte den.

Motor fejler

En GE tørretumbler tromlen er drevet af en motor, der gør det tænder. Hvis motoren har en elektrisk kort, modtager tromlen ikke magt skal det spin, selvom tørretumbleren som regel kan stadig producere varme. Konsultere en tørretumbler tekniker hen til indskrive kontinuiteten i motoren. Hvis ingen kontinuitet er fundet, skal du ændre det ud for en ny.

Udløst Circuit Breaker

To hundrede og tyve volt af elektricitet delt mellem to afbrydere er nødvendige for at drive en elektrisk GE tørretumbler. En effektafbryder beføjelser varmelegemet, mens den anden kører tromlen. Hvis tromlens circuit breaker ture, tørretumbleren opvarmer men vil ikke tænde. Kontroller, at både af den hårtørrer afbrydere er i positionen "On".

Defekte dørkontakt

En GE tørretumbler er udstyret med en dørkontakt, der sikrer døren lukket når tørretumbleren kører. Hvis døren er brudt, vil ikke tørretumbleren tænde. Anmeld din tørretumbler manual for instruktioner om hvor man kan finde dørkontakt og hvordan man tester det. Det er normalt placeret inde i dørrammen. Generelt, vil du høre en "Klik", når du trykker på kontakten. Skifte ud en beskadiget kontakt med en ny at genindsætte den fulde funktion af din tørretumbler.

Flossede netledningen

Se, at ledningen til din GE tørretumbler i god stand. Hvis netledningen er flosset eller snoet, kan tørretumbleren ikke modtage om den elektricitet er nødvendig for at fungere helt. Forsøg aldrig at reparere en beskadiget ledning med elektrisk tape. I stedet ændre ud slidt ledningen med en ny.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com