Hvordan man laver Styrofoam isolering

June 22

Hvordan man laver Styrofoam isolering

Styrofoam, de blå skum, som Dow chemical company gør, er oftest bruges til båd making og byggeri grade isolering. Isolering fandt hjem forbedring butikker er generelt udvidet polystyren skum. Dette er svarende til Styrofoam, men ikke præcis det samme. Ekspanderet polystyren skum er den mest almindelige materiale, der anvendes til bord skumisolering. Det er en type af plastik, så gør det derhjemme ville være næsten umuligt. Brug det som isolering, dog kan gøres derhjemme for små omkostninger.

Instruktioner

•Measure det område, du ønsker at være isoleret ved hjælp af målebåndet. Skum isolering skal være installeret under tørre væg, så det er bedst at installere det, før de tørre væg. Ufærdige kældre og lofter er klar til isolering.

•Purchase nok skum bestyrelsen isolering på din lokale hardware butik til at dække alle overflader målt.

•Installer skum bestyrelsen ved at skære det til størrelse med en hobbykniv og skubbe den mod væggen, i mellem indramning 2 af 4 stykker af træ. Sætte to stykker side om side eller en anden, hvis det er nødvendigt at helt fylde rummet.

•Applicer seam tape til at dække alle sømme, når installationen er fuldført. Seam tape kan findes på din lokale hardware butik. Seam tape er et vigtigt skridt til at installere bestyrelsen skumisolering så meget af varmen og køling kan undslippe gennem sømmene i isoleringen.

•Gentag dette processen indtil hele overfladen områder er dækket. Når isolering er installeret, tørre væg kan hænges eller det kan stå åbent.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com