Hampton Bay loft Fan trådløs fjernbetjening problemer

March 10

Nogle Hampton Bay loft fans, såsom garnison, har trådløse fjernbetjeninger til at tænde fan og slukke eller justere blæserhastigheden. Hvis du har et problem at få fjernbetjeningen til at arbejde med fan, vil du nødt til at diagnosticere problemet og foretage korrektioner.

Ledninger

Loft fan og fjernbetjeningen kan ikke have et signal, hvis ledninger på loft fan ikke er tilsluttet korrekt eller sikret. Den sorte ledning fra loft fan er snoet sammen med den sorte ledning på modtageren. Den blå ledning fra blæseren er snoet til den blå ledning på modtageren og den hvide ledning på ventilatoren er snoet sammen med den hvide ledning på modtageren. Når ledningerne er snoet sammen, føjes en wire møtrik til sikring af dets tilslutning. Den sorte ledning, der kommer fra modtageren er snoet sammen med sort hus wire. Den hvide ledning fra modtageren er snoet sammen med det hvide hus wire og den grønne ledning kommer fra loft fan er snoet sammen med grønne dirigent hus wire. Wire nødder bruges til sikker slægtskaber.

DIP Switches

Inden du installerede loft fan med trådløs fjernbetjening modtager, burde du have kontrolleret dip-switches på modtageren og fjernbetjeningen for at sikre, at begge er indstillet på samme frekvens. Hvis din fjernbetjening ikke fungerer korrekt efter installationen, kan det få interferens fra en anden trådløs fjernbetjening i hjemmet. Du skal ændre indstillingen frekvens på modtageren og fjernbetjeningen, indtil du finder en, der ikke har indblanding og virker hver gang du trykker på en knap på fjernbetjeningen.

Afstand

Der skal være mindst 20 fod mellem loft fan modtager og fjernbetjening til at overføre det trådløse signal korrekt. Hvis dip switches er indstillet på den korrekte frekvens, men fjernbetjeningen stadig ikke sender til modtageren på loft fan, kan du ikke have tilstrækkelig afstand mellem blæseren og fjernbetjeningen.

Batteri

Forhindre beskadige fjernbetjeningen ved hjælp af den korrekte batteri. For eksempel, behov garnison Hampton Bay loft fan med en trådløs fjernbetjening en 12-volt batteri, der er inkluderet med fjernbetjeningen. Hvis du skal udskifte batteriet, altid få den nøjagtige samme batteri. Når loft fan ikke bruges til lange perioder, skal du fjerne batteriet fra fjernbetjeningen for at forhindre skader, som kan opstå, hvis batteriet korroderer og lækager i fjernbetjeningen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com