Hvordan man dræber græsset & ukrudt i blomster

April 2

Hvordan man dræber græsset & ukrudt i blomster

Blomsterbede er beregnet til at være for blomster og ikke græs fra din græsplæne eller ukrudt. Denne ekstra vegetation konkurrerer for næringsstoffer i jorden og kan svække din blomster sundhed. Det er bedst at overvåge haven og behandle for ukrudt og græs, der vokser op i blomster så snart du ser det ske. Der er flere måder, du kan dræbe dette problem vegetation uden at skade dine planter.

Instruktioner

•Træk ukrudt op i hånden, som du ser dem dukker op. Dette er den mest effektive måde at dræbe ukrudt uden at skade blomster.

•Spread muld flere inches tyk omkring blomsterne. Den tykke materiale blokerer lyset og holder ukrudt og græs fra at være i stand til at vokse. Flytte det rundt blomster med dig hænder til at arbejde det ind i alle sprækker.

•Spray ukrudt eller græs, og intet andet, med fuld styrke eddike. Fyld en sprayflaske med eddike og sætter den til en "stream" indstilling, så du kan gøre lokalisere applikationer.

•Lay ned en plast dække under flower bed hvis du ikke har plantet blomster endnu. Den plast dækslet vil blokere for luft og lys og dræbe det græs og ukrudt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com