Virkningerne af Respiration på afgrøde udbytte

June 16

Virkningerne af Respiration på afgrøde udbytte

Forskellige faktorer påvirker den vækst og afgrøde udbytte af en plante. Genetiske faktorer, der bestemmer karakteristika såsom sygdomsresistens, spille en rolle ved fastsættelsen af afgrøden udbytte. Også er påvirke planternes vækst og afgrøde udbytte miljømæssige faktorer, såsom temperatur og levering af næringsstoffer. Forskere har anede, at respiration, også påvirker høstudbyttet af planter.

Vækst Respiration

I vækst respiration, som er en del af anlægget respiration, behandle planter mindre kulstof for at tilføje nye biomasse. Plante respiration bruger en god del af kulstof hidrører fra en plante fotosyntese aktiviteter. Fotosyntese er den proces, hvorved en plante bruger sollys til at producere sin mad. Plante respiration bruges kulstof ud over tabet af CO2 som følge af foto respiration.

Vedligeholdelse Respiration

Processen med vedligeholdelse respiration er nødvendigt for at opretholde den eksisterende planteceller i en god stand. Forskere James Siedow fra Duke University, Ian Muller Kgl. veterinær og Landbohøjskole og Alan G. Rasmussen Lund Universitet er ikke klar over, hvilken slags energi udnyttelse en plante vedligeholdelse respiration aktiviteter kræver. De vurderer dog at det kunne tegne sig for mere end 50 procent af plantens respiratoriske behov.

Flere undersøgelse kræves

Nogle undersøgelser har forsøgt at binde op falder i anlægget respiration med stigninger i afgrøde udbytte. Anden forskning har imidlertid påvist mindst én fejl i disse undersøgelser.

Mens der synes at være nogle muligheder for at vandre op høstudbyttet ved at reducere en plante af respiration, må der være en bedre forståelse af de faktorer, der påvirker plant respiration, før denne tilgang finder kommerciel brug. Så godt, er det ikke klart, om denne form for effekt kan anvendes på tværs af mange slags planter. Og det kan selv komme ud, at der er betingelser under hvilke skære ned på et anlæg åndedræt kan faktisk sætte det på en ulempe og resultatet i en nedgang i sin afgrøde udbytte i stedet for den forventede stigning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com