Hvordan at slippe af champignon Type svampe

November 26

Hvordan at slippe af champignon Type svampe

Svampe tilsyneladende spire op natten fra ingenting. Det er ikke underligt, at længe siden de var forbundet med magi og feer. I virkeligheden, men er de del af et net af mycelia vævet gennem jorden, der lever på rådnende sag. Disse lange, tynde tråde af celler blot vente, indtil betingelserne er modne, og derefter sende deres frugt--champignon - gennem toppen af den jord, hvor de vente med at reproducere flere sporer. At gøre betingelserne ugunstig for denne vækst holder svampe fra spiring.

Instruktioner

•Fjern alle overdreven rådnende sagen fra den jord, hvor svampe vises. Rake scat fra kæledyr og bortskaffe det i en container. Hvis rådnende organisk barkflis er nærliggende derefter rake eller skovl det op og erstatte det med frisk muld. Genbruge den gamle barkflis i en kompostbunke.

•Tilføj ekstra kvælstof i en klar-til-brug form til jorden for at fremme områdets fauna til mere hurtigt nedbrydes i jorden organisk materiale. Anvende 1 lb. kvælstof pr. 1.000 kvadratfod af plænen.

•Manage plænen vand bedre. Svampe har brug for en høj fugt niveau til at spire. Overveje et drænsystem, hvis vandstanden er høj, eller vand det berørte område er mindre end resten af plænen.

•Dethatch og lufte græsplænen for at tillade luft at cirkulere bedre over og ned i jorden. Power dethatchers og Plæneluftere kan lejes på mange hjem forbedring eller hardware butikker og fungere ligesom plæneklippere. Rake et lille område med en hånd dethatcher. Hånd beluftere punch huller i sod med mund pres svarende til en skovl.

•Pick svampe som de synes at forhindre dem i at frigive mere sporer i plænen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com