Rumopvarmere vs Baseboard varmeapparater

March 2

Baseboard varmeapparater og rumopvarmning er to af de mange forskellige typer af boligopvarmning muligheder. De kan bruges som enten supplerende eller primære varmekilder, afhængigt af størrelsen af rummet.

Rumopvarmere

En plads varmeren er et bærbart apparat, der bruger elektricitet, gas, olie, Petroleum eller propan til opvarmning af værelser. Mindre elektriske varmeovne direkte generelt varme mod en person eller en lille del af et værelse. Propan, Petroleum, gas eller olie varmeapparater kan normalt varme et helt rum, afhængigt af dens størrelse.

Baseboard varmeapparater

Baseboard varmelegemer kan installeres i bunden af væggene for at tegne i kold luft og sprede varm luft ind i rummet ved hjælp af en konvektion system. De er normalt tavs, tager ikke meget vægplads og kan være kontrolleret af en termostat. De er beklædt med beskyttende gitre; omhu bør tages, trådnet er fint nok, at små børn ikke kan skubbe deres fingre eller andre genstande gennem det.

Overvejelser

Mange nyere rumopvarmning er sikrere end de var tidligere, da de har barrierer til at forhindre bredbånd i udsatte og -sluk funktioner i tilfælde af at de er vippet. Men hvis placeret for tæt til gardiner, polstring eller andre brændbare materialer, kan de begynde at brande. Deres interne fans kan være støjende og de kan udlede en lugt. Hvis et rum er meget store eller utætte, måske en plads varmer ikke være hensigtsmæssige af hele rummet. Baseboard varmeapparater kan give tilstrækkelig varme, men de tager tid at varme op.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com