Hvordan til at dræbe myrer inde i dit hus naturligt

June 25

Myrer kan være små, men de kan være et stort problem inde i dit hus. Mens din første tanke kan være at nå til et pesticid, det er ikke den bedste løsning for din sundhed eller miljøet, især hvis du har børn eller kæledyr rundt. Du kan dræbe myrer inde i dit hus, naturligvis ved hjælp af materialer, du har sikkert omkring dit hjem. Når man kombinerer forskellige metoder, du vil se en umiddelbar reduktion i antallet af myrer, og de meget vel kunne være gået i et par dage.

Instruktioner

•Discover kilde af myrer. En af de bedste metoder til at slippe af med myrer naturligvis er at opdage, hvor de kommer fra og hvorfor de kommer ind i dit hus. Følg ant sporet for at se om du kan finde deres hjem. Hvis du bemærker, at myrerne alle congregating i et bestemt område, er der sandsynligvis noget sød, at du skal rense.

•Spray myrer med en opløsning af sæbevand. Sætte nogle flydende vaskemiddel og vand---to dele sæbe til en del vand---i en sprayflaske. Uanset hvor du se myrer, sprøjte dem med denne blanding. Dette vil dræbe dem straks. Efterlad løsningen i området i et par minutter før rengøring op til potentielt dræbe et par mere myrer.

•Attract og dræbe myrer med sukker vand og borax. Borax er en anden løsning for at dræbe myrer uden pesticider. Bland en opløsning af en spiseskefuld sukker og en spiseskefuld af borax i en kop vand og Placer blandingen i lavvandede retter. Sødme af sukker vil tiltrække myrerne, mens borax vil dræbe dem. Placere et par af disse i de områder, du har myrer. Forlade de døde myrer der i flere minutter, som live myrer kan fornemme døde dem og advare andre for fare.

•Pour kogende vand på myretue. Hvis du har fundet den myretue, som myrerne kommer fra, kan du dræbe hele kolonien straks. Simpelthen koge vand og langsomt hæld det over myretue.

•Prevent myrer i at vende tilbage til dit hjem. Efter du har dræbt de myrer der var på vej ind i dit hjem, ønsker du at forhindre dem i at komme gang. Du kan gøre dette med kridt eller talkum. Myrer ikke kan lide at gå over disse stoffer. Tegn en linje med kridt langs omkredsen af hver plads. Alternativt, drys en linje af pulver omkring ydersiden af dit hjem.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com