Sådan Beskær Agave planter

June 26

Agave planten er en ørken saftige bruges til at gøre tequila. Det er kommercielt opdrættet i alle ørken regioner i USA. Det er også vokset privat, enten til personlig brug eller til dekoration. Agave planter har lange, spyd-formet blade blandet en blå-grøn farve. Det er en attraktiv plante, der vil bevare sin tiltrækningskraft og sundhed med korrekt beskæring.

Instruktioner

•Undersøg din agave for enhver brune og sprøde blade. Disse blade får ikke nok næringsstoffer og kan dræning resten af planten. Skub vinger på din sakse ned til bunden af brune blade og skær dem væk.

•Look for syge blade. Disse blade har gule eller brune pletter eller viser tegn på råd fra skadedyr. Skåret væk disse blade som du gjorde i trin 1. Ikke kompost syge blade; smide dem væk eller brænde dem hvis det er lovligt.

•Maintain området væksten og størrelsen af din agave med beskæring. Agaver kan blive meget høj og bred. Trim væk hele grene af snipping dem lige under leaf clusters. Snip vækst på top for en kortere plante og vækst på siden for en tyndere plante.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com