Hvordan man laver en hjemmelavet lysbord ved hjælp af en bærbar sporing tabel

March 15

Hvordan man laver en hjemmelavet lysbord ved hjælp af en bærbar sporing tabel

En bærbar sporing tabel består af et normalt plastboks med en lys ind og mindst én klare eller uigennemsigtige overflade. Brugeren placerer et billede på uigennemsigtig overfladen og dækker med et stykke blankt papir. Med en flip af parameteren, lys i boksen skinner igennem papiret, giver et klart overblik over billedet til sporing. Hvis du vil gøre denne bærbare sporing tabel til en permanent fastholdelsesanordningen, bruge en lift-top skrivebord eller en affattelse tabel som en base. Enten giver dig et solidt fundament for den færdige tabel og kræver mindre opskæring og måling end at lave en tabel fra bunden.

Instruktioner

•Measure toppen af den bærbare lysbord for bredde og længde af stykket. En bærbar lysbord ligner en stor plastik eller metal kasse med en elektrisk ledning i den ene ende. Nedskrive målingerne og trække en halv-tomme fra alle sider.

•Øge top på lift-top skrivebord eller tabel. Find hængsler inde i tabellen og fjerne hængslerne med en skruetrækker. Tegne en stor firkant eller et rektangel i midten af skrivebordet, som gør pladsen af samme størrelse som dimensioner fra det sidste trin.

•Indstil skrivebordet på et par af savbukke. Placer en rundsav på toppen af den pult, placere klinge fladt mod en af dine linjer fra trin 2. Drej på saven og skær forsigtigt linjerne for at fjerne midten af skrivebordet.

•Lightly slibe kanterne af påklædningsdukke område på skrivebordet. Fold sandpapir over kanterne og gnide frem og tilbage, at fjerne enhver ru pletter. Skrue hængsler på skrivebord og desktop, forbinder de to stykker sammen.

•Drill et hul gennem den ene side af skrivebordet, hvilket gør hul stort nok for ledningen på den bærbare lysbord. Indstille lysbord oven på skrivebordet og skubbe. Tabellen lys bør glide ind i bordet, mens kanterne hold det oprejst. Presse netledningen gennem det borede hul på siden.

Tips & advarsler

  • Hvis du ønsker en mere dekorative look, male bordet før du tilføjer den lysbord.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com