Hvad er anvendelser for marmor bordplade resterne?

February 18

Hvad er anvendelser for marmor bordplade resterne?

Marmor er en naturlig sten, lavet af kalksten. Det er et populært valg for bordplader på grund af sin skønhed og holdbarhed. Når du skærer en slab af marmor til køkken bordplader, oprettes rester. Ofte er disse rester stor nok til at bruge i projekter rundt om i hjemmet.

Køkken øer

En køkkenø er ofte mødested i køkkenet. Af denne grund opsøge nogle husejere marmor rester for køkken øer. Det er en fantastisk måde at have marmor uden den høje pris. Resterne koster normalt mindre end en komplet marmor slab.

Badeværelse forfængelighed

Måske er en af de mere populære anvendelser af resterne badeværelse forfængelighed. Husejere for at udskifte deres badeværelse forfængelighed undertiden opgradere til marmor. Marmor badeværelse forfængelighed giver et fantastisk look til et badeværelse.

Pejs afsluttende Element

Naturlige sten grossister spare ofte resterne fra flere større marmor projekter skal bruges for at afslutte en pejs. Rest er skåret til specifikationerne for området omkring en pejs mantel for yderligere at forbedre sit udseende.

Gulvbelægning

Marmor er en ideel gulve option. Det er stærk nok til at tåle selv stærkt trafikerede områder endnu giver også et element af elegance til en foyer eller badeværelse. Når rester er skåret i små kan gulv fliser de bruges som en gulvmosaik eller en dekorativ ramme til at supplere en flisegulv. Afhængigt af størrelsen af rummet, gulv design og størrelsen af den rest, der bruges, er det muligt at foretage en komplet flisegulv fra resterne.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com