Centrale Texas blomstrende planter

May 25

At vælge en plante, der vil trives i det centrale Texas klima, plante en allerede egnet til lokationen. Denne region af sletterne, bjerge og floder udholder varme, fugtige somre, at viger for milde vintre. For at imødegå disse ekstremer, foreslår North Central Texas Rådet af regeringer en Smartscape have, der defineres som en ved hjælp af indfødte og tilpasset planter, der trives i naturforhold i området. Dette kræver mindre gødning, pesticider og vand.

Lily tørv

Ifølge Texas A & M University udvidelse er lily turf blandt kvintessens plante valg for en vellykket centrale Texas haven. Lily turf-- eller Liriope--er en flerårig sammenklumpe evergreen. Denne blomstrende groundcover har græs-lignende blade med sorter i mørk grøn eller brogede. Plantens blomster spænder fra hvid til lyseblå eller lavendel og vises i foråret eller sensommeren. Liriope muscari række bruges ofte som et grænse plante; Liriope forhindrer også jorderosion.

Dværg kinesiske Holly

Det kan synes som en mærkelig kamp, men dværg kinesiske holly udfører godt i centrale Texas. Dette holly er en stedsegrøn busk, tilbyder lille hvid til grøn-farvet forårsblomster; anlægget er også tvebo, så både mandlige og kvindelige planter producerer blomster. Dværg kinesiske holly tolererer forhold fra fuld sol til halvskygge. Dværg sorter nå mellem 1 til 3 fod i højden. Ifølge University of Arkansas kooperative Extension Service har kinesiske holly en større blade end andre hollies. Dette kan låne mere tekstur og visuelle virkninger på landskabet, når det anvendes. Rød holly bær også trække øjet. Gartnere bør være klar over, at bladene bære flere pigge, som kan skade de kæledyr eller børn.

Columbine

Columbine er en native flerårig blomst, tilbyder stedsegrønne blade og blomster i foråret og forsommeren i gule, orange og rødlige nuancer. Texas A & M University tyder på anlægget gør bedst i halvskygge, som planter dyrket i dybere nuance producere færre blomster, mens bladene kan brænde på planter, der dyrkes i solrige steder. Centrale Texas gartner antyder columbine hjorte modstand og evne til selvstændig sår, gemme gartnere behovet for at købe nye frø for at formere planten. Texas guld columbine har gule blomster og tiltrækker kolibrier.

Melet Cup salvie

Long-blomstrende staude melet cup salvie (Salvia farinacea) er hjemmehørende i Texas og trives i hele Central Texas. Anlægget foretrækker fuld til delvis sol og en sydlige eksponering. Den blå, hvide og lilla blomstrer i denne sage's blomsterspyd er synlige fra foråret til at falde. Melet cup sage når en højde af 3 fødder og er velegnet til brug i en række forskellige måder i haven – fra en grænse plante til en separat funktion.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com