Behandlinger for en skrå loft

August 13

Behandlinger for en skrå loft

Behandlinger for skrå lofter kan være en design challenge. Attic værelser har ofte stærkt skrå værelser, der kan forstyrre møbler placering. Du vil også finde de skrå lofter i nyere boliger, der har hvælvede lofter. Snarere end der ønsker det skrå loft var ikke i din vej, drage fordel af muligheden for at oprette en særskilt udsmykning stil. Afhængigt af hældningen af loftet er der flere måder at pynte det og drage fordel af potentielt spildt plads nedenunder en skrå loft.

Maling

Give en skrå loft en maling behandling for at fremhæve det. Bare male skrå loft området en anden farve end resten af rummet gør det skiller sig ud som en accent stykke. En anden mulighed er at prøve en faux maleteknik på væggen for at gøre det et brændpunkt. Stenciling eller frihånd maleri citater eller simple billeder tilføjer interesse i det skrå loft. Overveje den overordnede stil i rummet, når du vælger et maleri indstilling for det skrå loft.

Baldakin

En draperet stof baldakin er en skrå loft idé, der fungerer godt, hvis en seng er placeret med sin hovedgærde langs den lavere loft væg. Vælge et stof, der passer til indretningen af rummet. En ren og skær stof tilføjer en finurlig touch, mens en tung velvet-lignende stof skaber en rig, romantisk følelse. Vedhæfte stof øverst på den skrå væg, draperinger det og vedlægger det langs væggen. Draperet stof tanken virker også godt i et barns spil værelse eller et Familieværelse til at oprette et privat loungeområde. Placer gulv puder bag de draperede gardiner til at skabe et skjulested for børnene. Du kan tilføje gardiner langs hele længden af den skrå loft at skabe et privat rum til børnene. Tilføje en bogreol, og det bliver en stille læsning område.

Indrammede billeder

Afhængigt af hvor det skrå loft rammer væggen, kan du hænge en række indrammet kunst et par inches under mødested for væg og loft. Den skrå loft giver dig et godt referencepunkt, så du kan hænge billeder i samme højde. Ved hængende indrammet stykker langs hele længden af den skrå loft, oprette du en art gallery effekt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com