Forsænket reoler ideer

August 4

Forsænket reoler ideer

Forsænket hylder er en god løsning for værelser med begrænset plads og store storagebehov. I stedet for at bygge ud fra væggen, du udelader en ekstra niche, perfekt til at holde mindre varer. Mens forsænket reoler kræver betydeligt mere arbejdskraft end vægmonterede hylder eller en simpel reol, du vil helt sikkert spare plads, og du kan finde den integreret look fungerer godt med din indretning.

Forsænket hylder til ethvert rum

Hvis du op til arbejdet i rive ud nogle drywall, kan du optage forsænket reoler i næsten ethvert rum. Hvis du har en trange badeværelse eller tøjvask værelset, kan en lille forsænket hylde gøre en betydelig forskel i området relativt stram. Mens forsænket hylder er typisk ganske lavvandet, er de velegnet til at imødekomme en række af rense og vaske-og rengøringsmidler i vaskerum eller små toiletartikler i badeværelset. Når du har bygget den forsænkede reoler, kan du maling, tapet eller flise for at matche resten af rummet.

Nyttige programmer

Når dit soveværelse er for lille til sengeborde, installere en eller to forsænkede hylderne over din seng. Du kan bruge pladsen for en lampe, bøger eller et vækkeur. For at undgå skade, kun bruge robust hylder og undgå at sætte nogen tunge genstande på over-the-seng hylde. Forsænket hylderne er også nyttige i overfyldte køkkener, hvor plads er allerede på en præmie og selv lavvandede reoler er til stor nytte. Hvis du har et køkken mur, der ikke kan rumme enhver bebyggede reoler, måske fordi det ville forstyrre et køleskab eller en opvaskemaskine dør, i stedet bruge forsænket hylder. Over et stort område sætte lavvandede hylder et større antal varer lige i synet.

Praktiske overvejelser og sikkerhed

Naturligvis, kan du ikke sætte en forsænket hylde absolut overalt du venligst. Du skal placere den mellem studs i din væg og skal arbejde omkring nogen in-væg kabler eller kanalerne. Når indlede et projekt, der involverer elektriske ledninger eller VVS, få en professionel til at udføre alle de opgaver du ikke uddannet eller licens til at gøre selv. Hvis du har en væg, der kan trygt og sikkert rumme en forsænket hylde, kan det vise sig sikrere end eksterne reoler i nogle situationer. For eksempel, bogreoler, der ikke er boltet til væggen kan vise sig farligt for små børn forsænket hylder udgør ingen risiko for vælter.

Yderligere Tips

Afhængigt af afstanden af studs i din væg, kan du passe færdige kabinetter lige ind i din væg til at tjene som forsænket reoler. Du skal bruge forholdsvis lavvandede hylder og er begrænset til bredden af studs; men de kan være så korte eller høje som du ønsker. Hvis du ikke arbejder med en bærende væg, kan du også skære igennem nogle af bjælker. Men når at lave dramatiske ændringer, arbejde med en kvalificeret entreprenør og indsende eventuelle Byggeplaner til kommunale eller Fællesskabets lovgivningsmæssige boards som krævet i dit område.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com