Granit polering Tips

June 27

Granit er ikke kun smukke, men utrolig holdbart. Det er en meget populær byggeri sten, dreje som bordplader, fliser, vender sten og mindesmærker. Men det har også brug for beskyttelse og regelmæssig vedligeholdelse med passende værktøjer og polermidler.

Polering ufærdige granit

For at polere granit, skal du en polermaskine, designet specielt til stenen. Det bør være udstyret med grus diamond puder, som er fundet i hjemmet forbedring butikker eller værktøj udlejning Centre. Start ud med en 50-grus pad, så Arbejd din vej op til 3000 grus. For en afsluttende polish, bruge 5000 grus. Du kan også runde ru eller skarpe kanter med poler. Det kræver øvelse at få granit poleret uden skrammer eller mærker, så overveje at øve først på et stykke af skrot.

At holde granit poleret

Brug aldrig rengøringsmidler eller polsk på granit. Der er mange slags polsk specielt designet til at holde din granit ser smuk. Før du starter, Sørg for granitten er ren og fri for rester. Bruge polske, så buff til en skinne med en ren hvid klud, når granitten er tør. Hvis du bemærker, striber, buff igen. Du skal pudse en gang om ugen den første måned efter den er installeret. Fra da af, polsk månedligt.

En polsk alternativ er at blande 1/4 kop afrids alkohol, 1 kop vand og et par dråber opvaskemiddel i en sprøjte flaske. Spray på granit, tør med en ren klud og derefter buff. Til vanskelige pletter, kan du prøve en blid slibende lavet af 1/4 kop bagepulver og 3 kopper varmt vand. Påfør pastaen til granit og gnid med en blød svamp. Aftørre overskydende og derefter buff.

Advarsler

Når du bruger sten polermaskiner, bære den rette sikkerhedsudstyr, herunder en støvmaske, sikkerhedsbriller eller beskyttelsesbriller og høreværn.Være forsigtig med olie, citrus juice og nogle rengøringsmidler--de kan plette eller pit din granit.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com