Hvordan til at hænge gardiner på gipsvæg

May 25

Du kan hænge gardiner på gipsvæg på flere måder. Simpel, ikke-mekaniske gardinstænger kræver to små hængende beslag, der er naglet til væggen. Disse gardinstænger er ikke tunge stænger og er typisk anbefales til at hænge kapper. Traverse stænger med ledning kontrol er mekanisk gardinstænger med manuel åbne/lukke mekanisme, som du arbejder med streng. Gardiner hang på en traverse stang via draperier kroge, der er billige og nemme at arbejde med. Installere en traverse stang vil tillade dig at mekanisk åbner og lukker et sæt af gardiner, hurtigt og nemt.

Instruktioner

•Anvend en elektronisk stud finder til at finde de studs bruges til at indramme enten døren eller vinduet skal dækkes af gardiner. Markere grænserne afsløret ved hjælp af stud-finder.

•Hold traverse stangen parentes mod væggen inden for de markerede stud. Mark positionen af beslaget huller på væggen.

•Klar en boremaskine med en stjerneskruetrækker hoved bore bit. Fastgøre den første traverse stang beslag til væggen med de medfølgende skruer og en boremaskine.

•Measure placeringen af den første beslag sammenlignet med vindue eller dør, og bruge de samme målinger til at fastgøre beslagene på væggen. Dette vil sikre, at begge parenteserne er i den samme stilling på begge sider af vinduet eller døren. Fastgør beslaget til væggen på samme måde som først.

•Brug et målebånd til at måle afstanden mellem parenteserne, og opdele denne afstand i halve. Markere midtpunktet mellem beslagene på væggen. Brug en elektronisk stud finder til at finde en stud i området midtpunkt. Lang traverse stænger leveres med en center støtte beslag. Montere center støtte beslag på væggen ved hjælp af samme metode bruges til at montere anden parenteserne.

•Skub traverse stangen i monteringsbeslag, indtil du hører et "Klik" lyd. Tillad træk snor til at hænge ned på væggen. Montere plast ledning guide til væggen med den medfølgende hardware. Hvis det kan monteres på en stud, vil det være mere stabil i en længere periode.

•Sæt draperier kroge i gardinerne hvor gardinerne er plisseret. Hænge gardiner på traverse stang begyndelsen fragtmandens master i midten af traverse stangen, og arbejde tilbage mod monteringsbeslagene. De endelige tre draperier kroge hænge direkte i monteringsbeslagene.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com