Sådan Decorate soveværelser med Paris-tema

February 6

Alle værelser i dit hjem er dit soveværelse det perfekte sted at dekorere overdådigt og fantasifuldt og lade din personlige stil at være fremherskende. En parisisk stil soveværelse kan tilføje raffinement og en verdslig stemning til dit værelse. Du kan dekorere dit soveværelse i stil med en Paris salon eller sidewalk café, eller give det en urban nutidigt look. Fransk land også fremherskende i mange Paris soveværelser, der gør at integrere familie arvestykker, antikviteter og loppemarked finder en brise. Du kan også vælge for at bruge parisisk kunst, genstande og billeder i dit soveværelse for at give det en endelige franske accent.

Instruktioner

•Indstil hvilket Paris tema du foretrækker til dit soveværelse. Hvis du foretrækker komfort over glam, kan typografien land eller salon betjene dig bedre. Hvis du kan lide nogle trendy elementer eller slanke minimalisme, går til en moderne eller moderne parisisk look.

•Brug maling og finish at indstille designtema for dit parisiske soveværelse. En simpel Kornblomst blå maling job med fløde eller sennep fleur-de-lis trim fremkalder en hjemlig parisisk udseende. Espresso brown med valmue-frø sort og offwhite accenter har en edgier, moderne look. For en mere bogstavelig fortolkning af parisisk stil, gælde et tapet vægmaleri af en café vindue og fortelt, Eiffeltårnet eller en Toulouse Lautrec stil scene af kvinder dans. For en mere nuanceret accent, stave ud franske ord og sætninger med væggen decals.

•Invest i parisisk stil Soveværelsesmøbler, der fungerer som et knudepunkt i soveværelset. En simpel rullet smedejern sengeramme med en nødstedte finish minder om detaljer på fransk café møbler. En moderne baldakin sengeramme i mørk brun eller sort, med ingen baldakin, har den cool arkitektur i en Paris boutiquehotel. Fransk-stil antikviteter og gengivelser, såsom skriveborde, stole og borde med mager, skulpturelle ben, husker den udsmykkede møbler på Versailles.

•Accessorize med parisisk detaljer. Prints, malerier og plakater i Paris scener eller af franske kunstnere er et must. Du kan stable malerier i sirlige, forkerte rammer lodret på væggen for at give soveværelset den boheme glam en Paris Salon. Fremmane parisisk enkelhed ved at hænge en enkel indrammet kunst postkort eller et rustent tin tegn reklame franske fødevarer. En fransk tableau af kunst og tilbehør på en svævende hylde eller en dyb vindueskarmen tilføjer prikken over i'et.

Tips & advarsler

  • Undgå at matche alle tekstiler. Paris look er mere eklektisk.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com