Hjemmelavet orm placeringer

August 27

Ormekompostering er en metode til at gøre organisk kompost, enten på en stor eller lille skala ved hjælp af forskellige arter af orme--især røde orme, regnorme og hvide orme. Kompost er økologisk, fordi den orm miljø består af affald og økologiske materialer, mad og det producerer ren vermicast. Det er ganske simpelt at lave din egen orm kompost bin.

Type af Container

Plast eller træ er fint for en container, så længe du gør ikke brug kemisk behandlet træ, da dette kan være skadelige for orme og din have. Størrelsen af containeren er op til dig, men bør virkelig afhænger af mængden af husholdningernes madaffald du producere i en uge (så du ved, du har nok til at brødføde ormene).

Airation

Dybde i beholderen skal være omkring 10-12 inches og skal have drænhuller i ½-tommer intervaller omkring bunden. Hvis du raiser bin på ben eller mursten og bruge en bakke til at fange afstrømning, kan du bruge dette som flydende gødning. Din ormen bin behov et dække for at bevare fugt og mørke for orme. Temperaturen skal opretholdes mellem 40 og 80 grader Fahrenheit. Hvis temperaturen falder til under 40 grader, skal du flytte bin indendørs eller isolere det. Det er praktisk at have en bærbar bin, så du kan flytte det rundt nemt som temperaturer eller betingelser ændre.

Strøelse til din orme

Din orme vil har brug for fugtige sengetøj såsom strimlet avis, fint skåret halm, kompost, nedfaldne blade eller savsmuld, samt madaffald til at grave i. Glem ikke at fugte det og løft i omhyggeligt fra tid til tid til at skabe luft lommer, vil dette forhindre dårlig lugt.

Fodring din orme

Fodring din orme er forholdsvis enkel. Du kan tilføje mest økologisk madaffald til worm bin herunder, frugt, korn, teposer, grøntsager, bælgfrugter og korn. Start ved at tilføje mindre stykker, så de er lettere at bryde.

Sådan bruger du din orm kompost

Kompost fremstillet i vermiculture omgivelser kan bruges som enhver anden kompost, der er rig på næringsstoffer. Du kan blande det med pottemuld til indendørs planter eller at spire frøplanter. Overbrusning det på din plæne til at befrugte nøgne pletter og grave det i haven eller drys over øverste jord som barkflis.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com