Forstuen udsmykning idéer

March 21

Forstuen til dit hjem tilbyder den første chance for at gøre et stort indtryk med besøgende. Entryways kommer i alle former og størrelser, men uanset hvad, de burde sætte en indbydende og varm stemning lige ved hoveddøren. Ved at fokusere på farver, dufte og funktionelle dekorative elementer, vil din forstuen skabe en perfekt første indtryk.

Farver

De fleste entryways er relativt små, men designere på DecoratingStudio.com, en Tennessee-baserede interiør design virksomhed, stadig anbefale en fed farve til væggene eller dør. Overveje de farver, der bruges i hele dit hjem, derefter vælge en lysere version af en af disse til at krydre forstuen.

Duftstoffer

Når gæsterne ankommer, bør forstuen visuelt tiltalende og også har en behagelig duft. Undgå dufte, der er overvældende eller stærkt parfumerede; stick med en lys, frisk duft. Friske blomster eller eucalyptus er ideelle. Hvis der ikke er plads til en vase eller en skål af blomster, bruge duftende stearinlys, en krans af friske blomster, aromatiske planter, en lille skål af potpourri eller en plug-in luftfriskere. Duftlys, en plug-in luftfriskere og potpourri tilbyde fleksibilitet, når du er klar til en forandring.

Tilbehør

Et attraktivt område tæppe, et lille bord og en lampe er alle praktiske ting, at hver entryway skal ifølge Melissa Galt, en livsstil designer og ejer af et interiør design virksomhed. Område tæpper tilføje et kreativt touch til din forstuen, designs og farver er tilsyneladende endeløs. Et lille bord kan holde mail, nøgler, duftende stearinlys, blomster eller planter; tilføje en lille bordlampe til en varm, indbydende forstuen.

Hvis du ikke har plads til et lille bord, tjener væg hylder samme formål. En flot gulv lampe eller en kreativ loftlampe kan bruges i stedet for en bordlampe. Også, har et område at holde sko, frakker og paraplyer. Hvis posten mangler en frakke skabet, arbejde en knagerække. Kurve under et bord eller bænk tjene som ideal opbevaring til sko.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com