Hvorfor kan vi slippe af støvmider i vores hjem?

June 30

Støvmider er mikroskopiske insekter, der kan findes i næsten alle hjem. Fodring på menneskets hudceller og kæledyr dander, disse små insekter kan findes på sengetøj, tæpper, møbler, tøj og udstoppet legetøj. Der er skridt du kan tage for at reducere din eksponering, men at slippe af støvmider helt kan være svært.

Sundhedsmæssige betænkeligheder

Husstøvmider bider ikke. De er ikke skadelige undtagen for dem, der har allergiske reaktioner over for dem, og de kan udløse astmaanfald. Allergiske reaktioner over for deres kropsdele og afføring omfatter mild luftvejssygdomme såsom nysen, kløende og rindende øjne, og tilstoppet næse.

Soveværelser

Soveværelser er de mest sandsynlige steder at finde støvmider. Mennesker konstant slough off hudceller og bruge omkring en tredjedel af deres liv, sove, hvilket gør sengetøj et hot spot for støv mide spredning. At reducere støv mide befolkning i soveværelset, vask dit sengetøj i varmt vand ugentligt og dække dine madrasser og puder i lynlås plast eller allergivenlige støv dækker. Flytte din hund eller kats sengetøj til et andet rum.

Andre områder i hjemmet

Tørre ned din hjemmets overflader så ofte som nødvendigt for at forhindre støv oprustning. Vask eller Erstat dit kæledyr sengetøj regelmæssigt. Bruge vaskbar smide tæpper på hårdttræ Gulvbelægning i stedet for tæpper. Hvis du har væg til væg-tæpper, støvsuge dem ugentligt og har dem dybt rengøres mindst én gang om året. Vaske tøjdyr, hvis det er muligt, eller læg dem i fryseren til en dag eller så regelmæssigt at dræbe mider.

Rense luften

Støvmider trives i varme og fugtige betingelser. Boliger med aircondition er mindre gunstige for støv mider på grund af den køligere temperatur. Købe et hygrometer til at måle fugtighed i luften. Fastholde fugt niveauer lavere end 60 procent kan reducere spredning af støvmider. Installere luftrensere med HEPA-filtre til at fange luftbåret støvpartikler. Undgå at åbne vinduer, når pollen Greven er høj, som husstøvmider lever af pollen, som støv.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com