Hvordan at justere PH-niveau i en hydroponiske Garden

December 31

Balancere pH-niveauer i din hydroponiske garden er afgørende for sund vækst af dine planter. En plante skal holde på sit rette pH niveau for at absorbere næringsstoffer. Hver plante har sin egen optimale pH-niveau, men de fleste planter som et pH mellem 6.0 og 6.5, som er let syrlig. Daglige afprøvning og tilpasning af din hydroponiske garden pH niveauer vil betale sig i smukke, sunde planter.

Instruktioner

•Tilføj nogen næringsstoffer/gødning, som du normalt bruger før afprøvning eller justere pH i din hydroponiske garden. Næringsstoffer påvirker pH niveauer, normalt at hæve dem som planterne bruger næringsstofferne.

•Kontrollér pH-niveau ved hjælp af en test papirstrimmel, en flydende pH test-kit eller en digital pH-meter. Hvis du bruger en test papirstrimmel eller en flydende testkit, sammenligne farven på farvestof til farvekort til at bestemme pH-niveau.

•Tilføj fosforsyre til at sænke pH-værdien, hvis dine niveauer er for høje. Du kan også bruge salpetersyre eller svovlsyre til lavere pH, men disse er mere farlige kemikalier. Citronsyre er almindeligt anvendt i økologisk hydroponiske havearbejde til lavere pH.

•Tilføj kaliumhydroxid til at hæve pH-niveau. Du kan normalt finde kaliumhydroxid, der er allerede fortyndet kommercielt.

•Kontrollér pH igen ved hjælp af din testkit, papirstrimmel eller digital måler. Tilføje flere kaliumhydroxid eller fosforsyre, indtil pH-niveau er hvor du ønsker det skal være. Du bør kontrollere pH-niveau i din hydroponiske garden dagligt.

Tips & advarsler

  • Flydende pH test-kits er lidt dyrere end test papirstrimler, men deres resultater er lettere at læse. PH-meter er endnu dyrere, men de er hurtige med at levere resultater og den mest præcise.
  • Undgå hudkontakt med fosforsyre, kalium hydroxid eller andre kemikalier, du bruger til at justere pH. Disse kemikalier kan forårsage forbrændinger og er især farligt, hvis du får dem i dine øjne.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com