Hvid Grubs fakta

August 20

Hvide larver fakta vil efterlade nogle mennesker spekulerer på, hvis dette kunne være et problem, de har med deres græsplæner. Larver vil overtage og ødelægge en græsplæne i en sommer. Hvis venstre ubehandlet, befolkningen vil vokse og du vil have flere problemer med andre udendørs pattedyr kommer til at besøge og hjælpe med at ødelægge din plæne.

Kan / juni biller

Larver er Bille larver. De voksne biller kommer i maj og juni at lægge deres æg i jorden. Grub larver derefter foder på græsrødderne. Du kan ikke dræbe maj. / juni biller, men du kan dræbe larver, før det kommer ind i en Bille næste år.

Størrelse

Grub er omkring en tomme lang. De voksne larver er så fedt som en baby fingerspids. Ved første øjekast grub vil se døde, men vil begynde at bevæge sig meget langsomt til at finde mere jord og dække hvis afdækket.

Skader

Larver vil spise løs på græsrødderne, dræbe en hele græsplænen i en sommer. Hvis ikke dræbt med et pesticid, vil du aldrig få en sund græsplæne med grønt græs. Hvis du udskifter den gamle græsplæne med nye sod uden behandling, dræbe larver nye sod i løbet af få måneder.

Tiltrække Critters

Et angreb af hvide larver vil ikke kun ødelægge din Græsrødder, men vaskebjørne, modermærker og skunks vil komme til at spise. De vil grave huller i græsplænen at finde larver til fest på. Skaderne ved at besøge og fodring critters vil rive græsplænen og jord, forlader kvart størrelse huller i græsplænen. Den eneste måde at slippe af med væsner er at slippe af med larver.

Behandling

Du kan bruge en vært-specifikke produkt findes på din lokale græsplæne og haven butik. Det bedste produkt til brug er en, der vil kun dræbe larver og ikke skade bierne, orme og enhver domesticerede kæledyr. Behandlingen anvendes i efteråret og foråret at dræbe larver larver og æg. Mælket Spore er værts-specifikke pesticid, der fungerer godt på enhver græsplæne.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com