Hvordan til at fjerne buler fra rustfrit apparater ved hjælp af trykluft

May 22

Hvordan til at fjerne buler fra rustfrit apparater ved hjælp af trykluft

Komprimeret luft kommer i metal dåser med luften tæt komprimerede inde. Et lille rør på ydersiden af dåsen lader dig sigte i luften på en bestemt placering. Mens producenter design dåser for rengøring Computertastaturer og anden elektronik, er komprimeret luft også egnet til hjem reparationer. En lille kan indeholder mere end nok luft til reparation mindre buler i rustfrit stål apparater, herunder køleskabe, komfurer og endda brødristere.

Instruktioner

•Dunk klud i køligt eller koldt vand og klem, at fjerne det meste af væsken. Gnid kluden over området bulet i apparatet, som tørrer væk alle støv eller snavs og begynder sænker overfladetemperaturen af rustfrit stål.

•Shake kan af trykluft forsigtigt mellem dine hænder, og Indsæt den medfølgende tube hvis du har buler i et mindre apparat. For større apparater, placere tube til side. Røret kan du sigte i luften på en mindre placering, men for større stykker eller større buler du mere overflade sprøjtes.

•Drej kan på hovedet nede, og Placer luften hul et par inches fra bule. Tryk på dysen, som frigiver luften og sigter mod luft direkte på bule. Spray bule i et par sekunder, eller indtil du fryse området. Du bør bemærke en lys film der dækker den bule, der er fugt.

•Indstil hårtørrer på sit højeste indstilling, og straks gøre det. Formålet med hårtørrer på dent, at holde luft et par inches fra stål. Hårtørreren varmer rustfri op hurtigt, som styrker kontrakten og udvide processen.

•Gentag proces hvis bule forbliver. Som du sigter hårtørrer på bule, tryk forsigtigt ned på stål omkring bule. Presset fra dine hænder, kombineret med varme, bør hjælpe kraft ud bule.

Tips & advarsler

  • Hvis komprimeret luft ikke virker på din bule, konsultere en professionel tekniker. Afhængigt af størrelsen af bule, kan du har brug for hans hjælp.
  • Spild ikke tid mellem den kolde luft og varme fra hårtørreren. Hvis du tager for meget tid, stål begynder at varme op og processen vil ikke arbejde.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com