Hvordan man laver en Spline tungen for hårdttræ gulv

November 29

Hvordan man laver en Spline tungen for hårdttræ gulv

Hårdttræ gulvbelægning holdes sammen ved hjælp af et system af tunger og riller, der er skåret i siderne af gulv planker. Tungen af hver planke passer ind i rillen ved siden af det, at holde hele gulvet stabil og plan. I nogle programmer skal retning af gulvbelægningen vendes. Dette efterlader to riller overfor hinanden i gulvet. Du skal passe en sløjfe ind i disse riller til at stabilisere gulvet og holde det fungerer som en enkelt enhed.

Instruktioner

•Measure afstand langs gulvet i de to stykker af gulvbelægning, du nødt til at sløjfe sammen. Hvis det er muligt, gøre spline ud en enkelt længde af træ.

•Measure bredde af riller i siderne af gulvbelægning. Sæt hegn af bordet så for at skære til denne tykkelse.

•Klippe en 12-tommer lang prøveemnet på bordet så. Bruge en push stick, når du laver denne nedskæring, fordi stykket er meget smal; forsøger at gøre det med hænderne ville være farlige.

•Fit prøveemnet ind i en af rillerne. Det bør passe stramt men ikke være svært at presse ind og ud. Hvis det er for stram, flytte hegnet tættere til bladet. Hvis det er for løs, flyttes hegnet væk fra kniven. Skære mere test stykker, indtil du har en perfekt pasform.

•Klippe spline tungen ud af et stykke træ, som er længden af de to stykker af gulvbelægning, du tilslutter. Indsæt spline mellem de to stykker når du lå på gulvet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com