Hvordan til at designe en kælder Bar område

January 4

Hvordan til at designe en kælder Bar område

Kældre bliver ofte hub familie underholdning, tilbyder en større familie eller medier værelse plads, et område for game-borde, kort og dart, ekstra plads til små arbejde eller håndværk borde og en legeplads for børn. Det bliver også mere og mere populært at tilføje en bar til en kælder til at gøre det lettere at få snacks og drikkevarer uden at køre op og ned ad trappen. Disse bar design er orienteret mod underholdning og behov hos alle familiemedlemmer.

Instruktioner

•Measure og draw plantegning af din eksisterende kælder på 1/4-inch graf papir. Omfatte døre, dør gynger, windows, toiletter, nicher, indlæg, trapper, pejse, gang-outs, kolonner, utility værelser, osv. Det er vigtigt at bemærke placeringen af vand, kloak, gas og elektriske, da disse er kritisk.

•Label din grundplan med gode målinger så du kan bruge det, når du vælger kabinetter eller fittings. Lav en liste af spørgsmål eller problemer i den eksisterende kælder. Denne liste kan indeholde utilstrækkelig hoved værelse, fugtproblemer, billige paneler, gamle vinduer og døre, dårlig lyskvalitet, lugte, osv.

•Sæt opsporing papir over din grundplan og overveje, hvad du ønsker i din nye kælder, og sørg for du har stadig adgang til VVS, gas og elektriske. Når det er muligt, bør en bar placeret, således at der er en rigelig udhængende bordplade vender udad for folk til at sidde ved skranken.

•Medtagelse andre funktioner i dit designm som en kegerator, vin køler, under counter køleskab, is opbevaring, sodavand eller is springvand dispensere, bar vasken, opbevaring til alkohol, briller, stilk og fod, retter, gryder og pander. Også overveje en mikrobølgeovn til popcorn-type behandler og skuffer til køkkenredskaber.

•Look på din eksisterende kælder plan og afgøre, om der er en optimal område hvor folk kan samles og stadig give mulighed for den primære funktion af rummet. Forsøge at absorbere støtte kolonner i designet, og overveje en U-formet bar. Din plan bør være tilgængelige, tillader mund trafik, har god udsigt over medier eller gaming og supplement til dit hjem decor.

•Anbring dit kabinet og inventar skabelon på papir til at tegne din bar område til at skalere. Læg et andet stykke af kalkerpapir over toppen af dit design og placere andre møbler på værelset. Dette vil sikre, er der plads omkring et billard eller andre spillebordet, at sæder er komfortable og tilstrækkelig, og at der veje til badeværelse, Tøjvask eller udenfor patio områder.

Tips & advarsler

  • Ved at spille med dit design på papir, vil du kunne bemærke budgetanliggender og kælderen problemer, der skal håndteres inden en bar kan installeres. Dette vil tillade dig at forfine dine behov og skabe det bedste design.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com