Sådan Care for indendørs Mini roser

July 3

Sådan Care for indendørs Mini roser

Miniature potteplanter roser accent et hjem interiør med smukke rose blomstrer. Caring nemlig mini roser indendørs er lig omsorg for fuld størrelse roser udendørs, kun med mindre arbejde. Indendørs, anlægget vil typisk være mindre tilbøjelige til at skadedyr, og du behøver ikke at bekymre dig om vejret skader. Mindre pleje betyder ikke, ingen pleje, selvfølgelig. At holde visse ting i tankerne vil hjælpe dig med at vedligeholde din mini roser.

Instruktioner

•Hold dine indendørs mini roser i et solrigt område i dit hjem. Roserne vil ikke blomstre, medmindre de får nok solskin.

•Kontrollér rose's jord for tørhed hver dag. Hvis du holder dig fingeren i puljen og jorden er tør tomme ned, du har brug for til vand. Vand din mini roser dybt så rødderne får en god drink--fortsætte indtil vandet begynder siver ud af drænhuller i bunden af plantageejer.

•Klippe off gamle blomstrer med en skarp kniv eller sakse. Guide til Houseplants.com rådgiver skære stænglen under bloom i en 45-graders vinkel. Dette er en god tid til at tjekke for insekter på roserne. Beskæftige sig med insekter hurtigt ved squishing dem eller sprøjte dem med pesticider. De fleste stueplante pesticider vil fungere fint for insekter på mini rosenplanter.

•Fertilize mini indendørs roser med den samme gødning anvendes udendørs roser. Mange mærker tilbyder gødning gearet til roser. Kun befrugte roser, når de er i deres vækstsæson (forår og sommer). Du bør ikke have til at befrugte indendørs potteplanter roser så ofte som udendørs roser.

•Prune off døde stængler og blade, skære stænglerne i en 45-graders vinkel. Vokse Roses.com antyder beskæring mini roserne tilbage, forlader kun 3 inches i højden, når roserne er i dvale om vinteren.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com