Tips til æglæggende skræl og Stick Linoleum

July 3

Tips til æglæggende skræl og Stick Linoleum

I modsætning til mere traditionelle, store ark linoleum, skræl og stick linoleum kommer i små fliser og kan installeres med mindre besvær end større stykker. Selvom processen med fastsættelse af sticky linoleum fliser er enkel, er der et par faldgruber du vil ønsker at sørge for at undgå. Få de bedste resultater med dine skræl og stick linoleum af prepping din gulvplads og skabe en velplanlagt layout.

Renlighed

Før du er start at lægge ud, fliser, så sørg for at overfladen du anvender det til og det område, du arbejder i pletfri. Lim på ryggen af disse fliser er designet til at være stærke ting, og det vil holde sig lige så godt til støv og snavs partikler som vil det på gulvet. At støv og snavs, men kan forstyrre flisen stikning til gulvet. Store partikler af snavs eller genstande som småsten kan også holde, at gøre en ujævn indtryk på anden siden på linoleum. Undgå dette ved at holde et sæt af nåle-næse tænger på side; Du skal bruge disse, hvis nogen store objekter ender stikning til undersiden af en linoleum fliser.

Varme og fugtighed

En god kvalitet linoleum fliser vil være modstandsdygtige over for ændringer i varme og fugtighed, men det betyder ikke, du ikke bør tage hensyn til disse faktorer. Prøv at lægge dine fliser i en periode med tørt og moderat temperatur til at sikre, at ingen fugt forstyrrer stikning af fliserne. Tørt og køligt forhold vil også hjælpe med at forhindre enhver ændring til træ eller fugt til beton, der kunne forstyrre hvordan fliserne lå og hvordan de holder. Hvis det er nødvendigt, anvende en affugter til en dag før anvende dine fliser.

Opsætning af første

Læg alle dine fliser i deres rette steder mens selvklæbende bagside papir er stadig på. Dette vil tillade dig at få arrangementet bare lige før de sidder fast på plads, da det er meget vanskeligt at vrikke fliser, når de er limet. Dette vil tillade dig at foretage justeringer for nogen fliser mønstre og enhver delvis fliser du muligvis skåret til at passe omkring hjørner eller kanter på gulvet. Hvis du har brug at sikre dem midlertidigt, kan du prøve nogle office tack eller opløftede stykker af malertape.

Gulvafslibning

Bruge nogle roller til at udjævne linoleum efter anvender den for at fjerne luftbobler. Dette kan være så simpelt som en køkken kagerulle, selvom du vil få langt bedre resultater med noget større og tungere. En linoleum roller er en enhed drives mens du står op og bruges i udlægning af mere traditionelle, store flader plader af linoleum. Selvom designet til en lidt anden måde, du kan anvende denne enhed for at hjælpe give fliser en glat finish.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com