Hvordan man kan dekorere et køkken til at føles som en kaffebar

October 27

Mange folk nyde udseendet af deres foretrukne kaffebar og bringe hjem look i dit eget køkken er ikke svært. Varme farver og smukke tekstiler og tilbehør kan gøre dit eget køkken, så du vil aldrig gå for kaffe igen.

Instruktioner

•Paint vægge. Kig på din favorit café og tage til efterretning af de farver, der anvendes. Oftest caféer bruge varme brune, dyb lilla eller rig reds for at skabe en varm og indbydende farvepalet. Brug en æggeskal finish som supplement til de varme toner i malingen farve.

•Gør dine vise områder ved at hænge hylder på nøgne vægge. Bruge kirsebær træ eller sort hylder til at oprette ekstra lagerplads og vise plads i dit køkken.

• Vis off din tepotte eller kaffekop samling på din nye display hylder. Sammen med andre kaffe-relaterede antikviteter og samleobjekter, vil de bringe at kaffebar føler i din plads og give masser af samtale startere med besøgende.

•Få state-of-the-art apparater. Din kaffebar tema køkken bør selvfølgelig har den bedste kaffe eller espresso maker samt nogle tilsvarende standard køkken elementer som en ny brødristeren ovnen. Vælg sort eller rød apparater til at tilføje til stilen af din indretning.

•Tilføj yderligere kaffebar eller tema illustrationer på dine vægge. De fleste hjem decor merchandisers tilbyder en form for kaffe-tema illustrationer, herunder grafiske kaffe kop billeder eller kaffe relaterede kunstnerisk afsmeltet ord som "espresso" eller "java." Bruge to eller tre af disse relaterede kunstværker sammen for at skabe et tema gruppering.

•Anvend en tavle. Mange kaffebarer brug tavler til at reklamere for deres varer, og du kan sætte dine kreative talenter til god brug på din egen. Hænge en 18 - af 24-tomme tavle i dit køkken og bruge farvet kridt til at skrive ud fra en kalender, ugentlige måltid menu eller selv beskeder til dine kære.

•Opret en komfortabel siddekrog. I større køkkener, gøre din spise området til en coffeehouse-stil samtale område. Placer to overstuffed stole i rum, sammen med en lille lejlighedsvis bord til kaffekopper. Placere en gulvlampe i rummet samt til at give et afslappende læsehjørne.

Tips & advarsler

  • Tage noter, når du går til din kaffebar til Bemærk væg farver og andre dekorative elementer, som du kan bruge derhjemme.
  • Må ikke overdrive kaffe-tema tilbehør. Nogle illustrationer og håndklæder er fint, men et komplet sæt af dunke, ovn luffer og tæpper vil gøre dit køkken ser også samlet. I stedet farve koordinere dit tilbehør med emnerne tema.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com