Blomstrende planter, der ligesom syre jord

May 26

Blomstrende planter, der ligesom syre jord

Mange blomstrende planter vokse godt i sur jord, afhængigt af andre stede i landskabet vækstbetingelser. Disse planter bevise nemmest at vedligeholde, hvor jorden er naturligvis surt. I jord med alkalisk betingelser sænker ændring af med canadiske sphagnum og svovl jordens pH-værdi til et passende niveau. Syre-elskende planter kommer i mange forskellige typer og størrelser, fra små, blomstrende jordbundsdække til 10-fods blomstrende buske.

Søde Pepperbush

Videnskabeligt kendt som endestillede alnifolia, når denne busk 3 til 8 fod i højden ved modenhed. Det tåler skygge og våde, hvilket gør denne syre-elskende plante ideel til områder med problematisk vækstbetingelser i den hjem landskab. Hvide, duftende blomster blomstre om sommeren med løv dreje gule og brune i efteråret.

Heather

Calluna vulgaris er en evergreen komposteringsprocessen. Det vokser til en højde af 3 fødder, der kræver fugtige, sure jord. Blomster blomstre i en række farver, herunder pink, rød og hvid.

Rose Daphne

Daphne cneorum er en lille, syre-elskende busk, nåede kun 1 fod høj når fuldt udvokset. Det har brug for fuld sol og fugtig jord. Barkflis omkring anlægget for at bidrage til at bevare fugt. Den blomstrer i foråret, producerer stærkt duftende, lyserøde blomster.

Rhododendron

Rhododendron og Azalea, nært beslægtede blomstrende planter fra familien rhododendron foretrækker delvis sol og veldrænet, fugtige, sure jord. De kommer i både løvfældende og stedsegrønne sorter, at nå en moden højde omkring 8 til 12 fod. Let beskæring i hele vækstsæsonen fremmer sund udvikling i en kompakt form.

Hortensia

Disse blomstrende buske blomstrer fra sommeren gennem fall, der kræver delvis skygge og fugtig, syre jord. Disse buske har brug for årlige beskæring efter blomstring. De tåler kulde dårligt, vokser bedst i varmere klima zoner 6 eller højere.

Lydig plante

Denne plante producerer lang, savtakkede blade, der farves røde i efteråret. Strittende blomster blomstre i rød, hvid og lilla i sensommeren. Anlægget når 2 til 4 fod i højde, med en bredde på ca 3 fødder. Nogle gartnere finde satsningen hjælper denne plante forblive oprejst og æstetisk tiltalende. Den vokser i fuld sol til en del skygge, i fugtig, syre jord, hvor den vokser og breder sig hurtigt. Det tåler varmen godt og kræver ingen befrugtning.

Ballon blomst

Denne plante når 2 til 3 fødder høj, producerer blå, pink, hvid og lilla blomstrer om sommeren, hvoraf nogle er dobbelt blomster. Det fungerer bedst i veldrænet, jord med en lidt sur pH-niveau, plantet i fuld sol til halvskygge.

Hostas

Et velkendt anlæg til delvist overdækket landskaber, hostas er bedst når de plantes i veldrænet, næringsrig og let sur jord. Disse store-bladet planter producerer spidsværdier af lilla eller hvide blomster. Blade farve varierer fra blå til grøn, med flere sorter vise brogede blade med hvide, gule eller guld kanter. Befrugte kun hvis jord test viser forarmet næringsstof niveauer. Hostas har brug for regelmæssige fugt fra regn eller vanding på mindst en ugentlig basis for bedste vækst.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com