Ideer til et hjem Sauna værelse

February 22

Ideer til et hjem Sauna værelse

Et hjem sauna værelse giver dig mulighed for at nyde afslapning og sundhedsmæssige fordele af sauna uden at køre til et fitnesscenter eller spa. Når du designer layoutet af rummet, overveje, hvordan du kan justere designet til at gøre det arbejde med layout af dit hus og behovet for familie og venner.

Dressing område

En dressing værelse er en vigtig del af et sauna-område. Det giver et varmt, tørt sted at klæde sig i begyndelsen af sauna og kjole når du er færdig. Rummet kan også tjene som et køligere område til at slappe af, når varmen kommer til at være for meget. Når du designer dressing område, sætte i kroge til tøj og hylder til opbevaring af håndklæder og bad leverancer. Bruge flere bænke eller stole til siddende og få klar og læg ned tæpper til at holde gulvet tørre. Dressing område tillader dig at holde sauna rod indeholdt i stedet for det breder sig ind i hjemmet.

Sauna tilbehør

I saunaen, skal du bruge tilbehør til at forbedre din oplevelse. Slukkede spande vand, både til at smide på en varm sten komfur og at levere koldt vand til splash på din krop som et pusterum fra steam. Da saunaer har tendens til at stimulere cirkulation, bruge loofahs eller pensler til at hjælpe processen. Kigge efter duftende olier, der kan placeres i saunaen komfur for at tilføje en duft til rummet og sætte et termometer på væggen, så du kan overvåge sikker varme niveauer.

Multi-level bænke

I en sauna, hotteste luften svæver øverst i rummet, med køligere luft ned under. Når du designer i stuen, sætte i multi-level bænke, som giver dig og din familie at nyde saunaen på forskellige varme intensiteter; Dette er især nyttigt, hvis du har børn, der ikke kan håndtere de varmere temperaturer på toppen. Kontroller, at bænkene ikke kommer for tæt på ovnen og sætte en jernbane eller gate omkring komfuret for beskyttelse fra den varme metal.

Brusebad

Efter en sauna er et brusebad en måde at vaske ud sveden og komme ud af ren og forfrisket. Afhængigt af din ledig plads, placere bruseren i saunaen, sig selv eller i en separat bruser plads mellem sauna og påklædningsområde. Hvis du har en fritstående sauna, kan du bruge en udendørs bruser eller sætte bygningen af en dam eller pool for en hurtig dukkert efter en varme session. Husk på at en udendørs bruser ikke bliver funktionelle om vinteren i de fleste klimaer, hvilket begrænser dets anvendelse.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com