Hvordan at slippe af med en dårlig lugt i farvet stof

July 6

Hvordan at slippe af med en dårlig lugt i farvet stof

For nylig kan farvet stof bevare en kemisk lugt fra farvestoffet. Den dvælende lugt gør det uønskede at bære den nyligt farvet beklædningsgenstand. Stedet for at hænge tøj på bagsiden af skabet, kun at blive glemt, enkle foranstaltninger hjælpe deodorize kemisk farvestof lugten. Fordi stoffet er et porøst materiale, kan lugte, som er absorberet i fibrene også fjernes. Med de rigtige teknikker og forsyninger, kan dårlig farvestof lugt være fjernet fra dit stof.

Instruktioner

•Sæt den nyligt farvet stof i en spand. Fyld spanden med nok hvid eddike til at dække stoffet. Give stof til at suge i eddike i 30 minutter. Hvid eddike er en naturlig lugt neutralizer og også sætter de nye farvestof i stoffet.

•Launder stof ifølge instruktionerne pleje etiket. Tilføje 1 kop hvid eddike til skylning til yderligere deodorize stof farvestof lugt.

Hæng tør stof udendørs på en tørrestativ eller inde, i nærheden af et åbent vindue. Tillad den friske luft tørre og opfriske stoffet.

•Treat resterende stof farvestof lugt på stoffet ved at lægge stoffet på en flad overflade. Drys bagepulver over stof til at absorbere lugten. Lad bagepulver på stoffet natten over. Ryste bagepulver og vaske igen, hvis nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Kommercielle skyllemiddel kan føjes til skylning, i stedet for hvid eddike til at tilføje en frisk lugt til det farvet stof.
  • Frisk luft bekæmper effektivt lugt. Hænge stoffet udendørs efter døende og Gentag dette hver dag, indtil lugten er væk.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com