Hvad kan bruges som en Liner i udendørs gårdhave plantageejere?

July 6

Hvad kan bruges som en Liner i udendørs gårdhave plantageejere?

Dyrkning af prydplanter, er krydderurter eller grøntsager i containere eller plantageejere ofte en praktisk måde at dekorere en terrasse eller dæk. Container plantning, i modsætning til traditionelle haver eller blomsterbede, har yderligere kulturelle krav. Planter i containere kan tørre ud hurtigt eller blive vandlidende hvis der ikke er tilstrækkelig dræning. En velvalgte beholder og liner kan løse dette og give yderligere dekorativ værdi. Om gårdhave plantageejer er plast, vil wire, træ eller nogle andre materiale også påvirke type af liner, der kan bruges.

Moss

Sphagnum sphagnum er en foring mulighed for egnet til wire eller metal plantageejere. Moss-foret plantageejere har en unik, interessant udseende. For at line en wire planter eller kurv med mos, sættetid mos i varmt vand natten over og derefter presse så meget vand som muligt ud af mos før pakning det stramt ind i beholderen. Gøre mos foring 1 tomme tyk og udvide den så højt som nødvendigt. Denne mos foring kan væge meget vand ud af jorden, så hyppig vanding vil være nødvendig. En del af en plastfolie eller enhed, der linjer kun den laveste del af kraterets planter kan fastholde nogle fugt.

Kokos

Kokos, eller kokos fiber, kan anvendes under de samme omstændigheder som sphagnum bruges, men kokos måtter tendens til at have en pænere udseende end sphagnum. Kokos måtter fås i ark eller ruller, som derefter skal skæres til at passe beholderne, samt i præformerede liners i forskellige størrelser og figurer. Overveje foring indre af kokos-foret plantageejer med et stykke plastik med huller i bunden for dræning. Dette vil medvirke til at reducere vandtab gennem siderne af plantageejer.

Plastfolie

En enkel ark af plast eller en korrekt størrelse eller cut plast skraldespand liner kan bruges som en plantageejer liner. Blot passe plastikken ind i beholderen og fyld den med dyrkningsmediet. Guffe kanter ned i plantageejer, således at ingen plastik viser. I slutningen af vækstsæsonen, afhængigt af styrken af plast, kan en gartner kunne løfte jord og planter ud af beholderen for nem rengøring. Foretage mindst et drænhul i bunden af den plastik liner til at sikre, at planterne har tilstrækkelig dræning. Der er også tunge plastik foring kommercielt tilgængelige for wire plantageejere.

Plastikbeholder

Hvis plantageejer er permanent fastgjort til terrassen eller stort set fast, fordi det er tung og klodset, det kan være praktisk at bruge plastikbeholder, der er lidt mindre end containeren som en liner. Den mindre pot kan derefter løftet ind og ud af plantageejer og håndteres lettere og flere potteplanter kan bringes til at rotere og uden plantageejer. Tætte eller spilde planter kan skjule den indvendige beholder tilstedeværelse.

Metal

Galvaniseret metal liners kan være ideel til værdsatte træ plantageejere, der en gartner ikke ønsker at rådne, især hvis gårdhave plantageejere er en permanent eller året rundt stativ. Samle liner ved hjælp af et stykke af metalplader. Klippe metallet, Bøj kanterne, bore huller og installere pop nitter. Sikre, at foringen er vandtætte ved at anvende silikone caulk at sømme og nitter. Hvis det er muligt, gøre en eller flere drænhuller i bunden af metal der matcher med drænhuller i plantageejer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com