Hvordan at rengøre en stenkiste Pipe

July 8

Hvordan at rengøre en stenkiste Pipe

En stenkiste er en sektion af rør bruges til at aflede vand under en indkørsel eller vej. Den modtager vand fra system af grøfter designet til at indsamle storm vandafstrømning fra det omkringliggende område. Således har de tendens til at samle skidt og snavs, der er skyllet ind i grøfter.

Hvis dette snavs hober sig op for meget, stenkiste kan blive blokeret og forårsage oversvømmelser i lokalområdet.

Den vanskelige del af rengøring en stenkiste pipe er at finde et værktøj med en tilstrækkelig lang rækkevidde.

Instruktioner

•Før du starter dette job, finde ud af, hvis du kan undgå det! Ringe til din kommune. Hvis stenkiste på en vej, der vedligeholdes af byen eller amt, kan de sende en besætning med servoforstærkede udstyr. Hvis du er i et område med en frivillige brandvæsen, forsøge at arbejde ud af en handel hvor du gøre en donation til afdelingen og de kommer ud og løse problemet i et snuptag med en byge af højtryks vand.

•Kontrollér en 15 mund-lange skovl af svejsning en tung walled rør på en skovl. Dette værktøj kan være svært at håndtere, men det virker. Tage brikkerne til en lokal butik og få dem til at svejse dem sammen. (Nogle gange en lokale high school metal shop kan gøre det for dig.)

•Hvis du vil lette arbejdet, Køb en stenkiste-rengøring værktøj er specielt designet til jobbet. Dette værktøj har en hoe-type hoved med en drejelig joint. Du skubbe det ind i stenkiste på toppen af snavs. Når du trækker værktøjet tilbage ud, den drejelige joint hovedet er aktiveret, og handlingen trækker gør værktøjet grave ned i dyndet og debris.

•Hvis de lange håndværktøj er ikke nok til at gøre arbejdet, bruge en højtryksrenser til at tvinge den snavs og snavs ud.

Hvis du ikke har en vandforsyning, hvor din stenkiste er, tilsluttes 55 gallon tønde af vand, således at det er højere end skive højtryksrenseren. Passer til tønden med slange fittings og Tilslut den til højtryksrenser med en haveslange.

•Når du har ryddet din stenkiste, træk ned eventuelle rester, der er stablet op i begge ender. Dette forhindrer snavs fra genindføres din stenkiste eller vask downstream til naboens stenkiste.

Tips & advarsler

  • Tjek din stenkiste rutinemæssigt for at forhindre mindre buildups eskalerer i en fuldstændig tilstoppede rør. Oregon sammenslutning af rent vand agenturer anbefaler inspicerende stenkister hvert femte år.
  • Tjek din stenkiste at se hvis det er designet til at gøre arbejdet ordentligt. Ifølge University of Nevada er"en ren, velfungerende stenkiste stor nok til at håndtere storm strømme; dens bund er på samme niveau som bunden af grøften; dens indløb og udløb er blokeret ikke, og bredden af grøften er beskyttet mod erosion."

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com