Sådan installeres selvklæbende trægulve

March 21

Selvklæbende, eller "peel-og-tryk" vinyl fliser, var den store nye ting for en generation siden. I dag, kan du købe variationer af slags gulvbelægning system i ægte træ. Systemerne er generelt træ fliser i stedet planker, så de ligner en parket gulv når de & rsquo; re installeret. Normalt de & rsquo; re træ finér på toppen med en sammensat base, der giver flat, fast overflade for at få en god tætning med limen. Træet er lidt sværere at arbejde med den end vinyl fordi det skal skæres med Save snarere end en razor knife.

Instruktioner

•Lay to krydsende linjer over dit gulv med en kridt snapline fra midten af hver væg til midten af væggen overfor det, krydser midt på gulvet, så rummet er opdelt i kvarterer.

•Brush fra gulvet i det ene hjørne af krydset med en hånd kost til at sikre, at der er ingen støv der.

•Peel voks papir ud af din selvklæbende træ fliser og tryk det på gulvet i hjørne af krydset du lige børstet ud. Tryk på flise fast med i hælene på begge dine hænder.

•Gentag proces til at sætte ekstra fliser, begyndende med de andre fire hjørner af krydset og arbejde din vej ud langs linjerne til væggene. For hver flise, sætte en kant af det sammen med en tidligere lagt fliser først, butting dem stramt, og derefter sænke resten af fliser på gulvet. Børst et område for hver flise, da du lå det.

•Lay alle fuld fliser, der vil passe. Måle fliser med et målebånd og klippe dem til kanter på gulvet, bruge en tabel så for at gøre de lige nedskæringer og et puslespil at foretage eventuelle nødvendige buede nedskæringer. Forlade omkring 1/4 tommer mellem skære kanterne af fliser og væg, at tillader træet at udvide. Rummene bliver dækket med gulvet trim, når du trim rummet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com