Hvad er et varmt vand cirkulationspumpe?

April 19

Hvad er et varmt vand cirkulationspumpe?

Et varmt vand cirkulationspumpe, hvis primære komponent er en vandpumpe, er et system, der giver mulighed for den konstante cirkulation af varmt vand i VVS af et hus eller en anden struktur.

Fordele

Den vigtigste fordel ved hot vand omsætning er den umiddelbare tilgængelighed af varmt vand. Mange varmt vand cirkulationspumper er annonceret som vand-opsparere, som de menes at hjælpe med at minimere spildevand forbundet med at lade en vandhane løbe indtil den når den ønskede temperatur.

Ulemper

Selvom omsætning systemer som RedyTemp hævder at være energieffektive, kan varmt vand cirkulationspumper dog være forbundet med øget forbrug og øgede eludgifter.

Typer

Hot vand omsætning systemer generelt falder i to kategorier: open loop og systemer, lukket kredsløb. Open-loop systemer returnere vand til vandvarmeren via linjen koldt vand; lukkede kredsløb systemer bruger en dedikeret varmt vand linje til at cirkulere vandet tilbage til vandvarmeren.

Mærker

Armstrong, Taco, klokke og Gossett og Grundfos er de førende hot vand omsætning pumpe mærker. Andre virksomheder, såsom RedyTemp, tilbyder omfattende termostatisk omsætning systemer.

Priser og Installation

Indenlandske-brug, gør det selv-hot vand omsætning systemer spænder i pris fra $150 til $400. De fleste af disse kræver installation af en pumpe og mindst én ventil.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com