Hvordan er Titanium bruges til at bygge bygninger?

May 25

HVACs

Varme- og køleanlæg i bygninger er udsat for forskellige fugtighed og kemiske niveauer. Denne stigning og fald i temperaturen efterlader de fleste metaller sårbare over for korrosion. Som et resultat, bruges titanium i konstruktionen af varme- og kølesystemer til mange bygninger, fordi det er mere modstandsdygtig over for korrosion og vil ikke forværres så hurtigt.

Farve

Nogle arkitekter bruger titanium i deres design til at opnå et bestemt farveskema, fordi metallet har en anden nuance end andre metaller som jern. Titanium kan anvendes i enhver metal stativ, hvor det bestemt farve er ønsket, såsom et dørhåndtag, eller som æstetiske accent stykker, der er beregnet til at koordinere med den samlede bygning design.

Magnetisme

Nogle bygningsdele, sikkerhed alarm systems og computer sensorer, ville en fejlfunktion eller blive gjort ubrugelige ved udsættelse for magnetisme. Planlæggere sætte titanium på steder, hvor disse komponenter vil blive opstaldet for at reducere risikoen for skader.

Maskiner

Mange tunge maskiner, der anvendes i byggeriet indeholder titanium dele fordi metallet er korrosionsbestandige og utrolig stærk. For eksempel, plejlstænger og fjedre, samt knive, er alle lavet af titanium. Uden disse dele, ville maskiner være ikke kunne opretholde styrke og hastighed skulle skære, pasform og løfte dele.

Bygningsdele

Fordi titanium er let, er det ofte indarbejdet i tagene, hvor ekstra styrke er nødvendig, men ekstra vægt kunne betyde en katastrofe. Det er også fundet i de vigtigste rør af bygninger, på grund af dens modstandsdygtighed over for korrosion.

Sikkerhed

Nogle bygninger, især banker, kræver ekstrem sikkerhed. Titanium plader eller rammer anvendes i sådanne tilfælde til pengeskabe og styrkelse af værelser eller kabinet til at forhindre tyveri eller hærværk.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com