Hvordan til at designe en japansk soveværelse

November 26

Hvordan til at designe en japansk soveværelse

Japansk stil er rolige, fredfyldte og fyldt med et simpelt skønhed, som er rolig og afslappende. Med andre ord, er det en perfekt design valg for et soveværelse getaway. Denne sofistikeret look er ikke nemt at opnå, dog, fordi det kræver en fuldstændig fjernelse af rod og udsmykkede dekoration, noget, der kan være vanskeligt i mange af nutidens soveværelser. Heldigvis, når designet er klar, det tilbyder et tidløst moderne udseende og følelse af serenity, der aldrig går ud af stil.

Instruktioner

•Vælg en farvepalet. Indarbejde farver fælles i japansk indretning vil straks tilføje en antydning af japansk stil til dit værelse. Gode muligheder at overveje er off-white og andre neutrale farver, med accenter af rød eller guld. Sort, mens betragtes som en ikke-farve i den vestlige verden, er meget vigtigt, at tilføje definition og dimension i japansk design og bør bruges frit.

•Look for asiatisk-inspirerede møbler med ren, glat linjer. Sort eller rød lak, mørk mahogni eller naturlige træ er stor finish til at overveje. Fordi sengen er det naturlige omdrejningspunkt i rummet, er det en vigtig design beslutning. Når man ser for japansk stil møbler, overveje en velbygget platform seng at tilføje underspillet drama.

•Minimize rod. Japansk design handler om rene linier og enkelthed. Husk, mindre er mere. Bruge to eller tre store møbler og ikke mere end en håndfuld af kunstværker og tilbehør. Tomme rum er lige så vigtigt at japansk design som de varer, der fylder rummet.

•Brug tekstur som et element, tilføje et lag af design uden rod. Vævede vidje, chunky bambus og glat silke sengetøj kan alle spille en vigtig rolle.

•Skabe natur inde. Økologisk tilbehør som orkideer, bambus og poleret sten er almindelige i japansk indretning. Anvendt sparsomt, kan disse elementer hjælpe gøre dit soveværelse til en fredelig oase.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com