Badeværelse ideer til en mand

April 5

Alle bruger badeværelser, men mænd har et ry for ikke at bruge dem godt. Men med nogle indsats og nogle kreativitet, der er masser af måder at fikse op en fyr badeværelse og gøre det til en stor plads...

Renlighed

Ingen virkelig ønsker at bruge et beskidt badeværelse, så det første skridt er altid at rengøre. Få en god all-purpose badeværelse cleaner, svampe, handsker og en Toiletbørste. En god sæbe for cementmørtel eller ophobning i dit brusebad eller badekar er også et must.

Kampprogram

Barbering normalt have tager en god mængde af udstyr, så sørg for at plads til den. En god forfængelighed bør have tilstrækkelig plads til at gemme de fleste af dine ting og vil gøre hele rummet ser mindre rodet. Hænge forfængelighed på om øjenhøjde og sørg for at efterlade en god mængde plads mellem det og vasken, så room ikke føler trange. For inventar, intet slår hvid porcelæn til bassinet og børstet rustfrit stål til vandhane: enkel og elegant.

Design

Flise er altid en god idé for sal, som det er vandtæt. Skiftevis sorte og hvide fliser kan give en elegant, klassisk udseende, eller let farvet beige fliser vil sætte en neutral tone. Hvis du har mulighed for at designe væggene, kan træpaneler låne rummet en robust luft. Hvis du går med en gips eller stuk væg, overveje beroligende farver som blå, lys grøn eller gul.

Tilbehør

Selvom dit gulv er forhåbentlig vandtæt, kan en bruser mat holde vand fra at komme overalt og beskytte dine fødder fra kolde fliser. En lille bænk opbevaringsboks kan være godt at sætte tøj at undgå en rod, eller du kan bruge det til at lagre håndklæder. Håndklædestativer er afgørende, og du kan endda få en opvarmet for den ultimative komfort. Når picking ud andre ting at have i badeværelset bruge din egen følelse af stil, men en behersket slanke look (tænk børstet stål og mørke farver) kan gøre dig kigge sat sammen. En god brusebad dyse er nøglen: ikke for højt tryk, gode vand output og et aftageligt hoved kan gør rengøring nem. Gadgets er stor (næse hårklippere, Hårtørrer, etc.), men sørg for du har nok plads til at gemme dem. Og altid lager nok toiletpapir og sæbe.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com