Sådan installeres glasfiber på båd gulve

February 9

Anvende glasfiber på gulvet i en båd er meget det samme som anvender glasfiber til et hul i din skrog, kun på en lidt større skala. Du fastsætter harpiks, fastsætte glasfiber og anvende en gel coat finish. Dække hele projektet med et stort ark af plast, omhyggeligt tapede i kanterne. Når gelcoat hærder, har du fået glasfiber, klar til at være vokset, poleret og taget sejlads.

Instruktioner

•Sweep hjørner, omkring faste opholds- og faste borde med en afstøvning pensel og fejebakke, så ingen vragrester er stadig. Feje gulvet med en kost til at fjerne alle tørt snavs. Moppe gulvet med en moppe og en dewaxing opløsningsmiddel.

•Læg en disk af 36-sandkorn sandpapir til din rystepudser og slibe væk på gulvet til at danne begyndelsen til den mekaniske bond, der vil holde den ny glasfiber gulv på plads. Give den nederste del af væggene omkring gulvet en tunge frakke af automotive paste wax, at holde harpiksen fra væggen i stedet for den bærende dæk at overholde. Arbejde i små områder, om to-fods kvadrat, så at du har en chance for at "arbejde omkring" ting som en piedestal sæde base eller et fast bord piedestal.

•Klippe fire lag af glasfiber måtter til at passe, ved hjælp af en saks, og lægge et lag af måtten i sted på et tidspunkt at tjekke pasformen. Trim glasfiber mat sektioner som nødvendigt. Når alt er på plads og deres pasform er acceptabel, afhente begyndelsen på din post punkt og stable dem; det sidste stykke du afhente, i det fjerneste hjørne, er den første brik du vil fastlægge og på toppen af stakken. Gentag denne proces for andet, tredje og fjerde lag af mat, stabling hvert sæt i en separat bunke med længst mat på toppen.

•Mix fire dråber hærder i hver ounce af harpiks, du bruger. Spred harpiks over to-mund-square område i det fjerneste hjørne fra din indgang til båden, fastsætte top glasfiber måtten fra denne stak. Tryk glasfiber i resin med en squeegee.

•Spread yderligere resin over glasfiber du bare placeret og fastsætte top måtten fra den anden stak. Tryk på dette lag i harpiks og det første lag med sugefod, arbejder alle bobler eller klumper ud af glasfiber. Gentag, indtil alle fire lag for det pågældende område er på plads. Flytte til det næste område og gentage processen, fortsætter indtil hele gulvet er dækket med alle fire stakke af glasfiber måtter og harpiks.

•Tillad glasfiber hærde i 24 timer. Sand glasfiber overflade glat med 600 sandkorn sandpapir på den rystepudser. Aftør overfladen med en ren klud dyppet i acetone, som genaktiverer harpiks på overfladen af glasfiber. Forberede gelcoat efter anvisningerne på produktet og anvende det til glasfiber.

•Dæk gelcoat med plastfolie og tape kanterne af plast ark ned stramt med gaffatape. Tillad gelcoat og glasfiber hærde i 24 timer. Fjerne plastik og voks og polere det nyligt fiberglassed område.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com