Hvordan skal man kigge efter en Desert Palm Tree

July 14

Desert palmetræer kan være udfordrende. Disse træer trives i varme, ørken klimaer. Nogle træer kan håndtere tørre klimaer og ekstrem kulde, mens andre kræver mere fugt og tempereret klima. At vælge en passende ørken palme for din særlige vejr kan være en vanskelig opgave. Der er mange størrelser, former og sorter. Et par tips vil hjælpe dig i din søgen efter at finde den perfekte ørken palm til din landskabsarkitektoniske behov.

Instruktioner

Respektive til din lokale ekspert om, hvilke sorter af ørken palmer trives i dit område. Rådgivningen vil spare dig tid og penge og de kan give dig tips om at starte din ørken palm.

•Pick et træ, der kan tilpasses til dine bestemt landskabspleje. Om det område, du vil plante din ørken palme i får fuld eller delvis sol bør være en afgørende faktor for, hvor du vælger.

•Forbered dit træ af introducerer sig hen til det område du ønsker at plante det i mens det er stadig i sin gryde. Ifølge junglemusic.net hjemmesiden, bør du afprøve dit anlæg i et bestemt sted, før du lægger det der permanent. Placere den i det pågældende sted fra solopgang til 10 am for et par uger. Efter at bør du kunne fortælle, hvis den vil blomstre i stedet.

•Build forsøgstiden op langsomt indtil dit træ er tilbringe hele dagen i stedet ønskede at plante den. Dette kan tage uger at acclimate træet. Hvis det ikke trives, skal du flytte det og det er meget nemmere at gøre det, mens det stadig er potteplanter.

•Plant dit træ med en skovl i området af dit valg, være omhyggelig med at følge instruktionerne pleje til omplantning det og nyde dens skønhed for kommende år.

Tips & advarsler

  • Porcupine, nål, pindsvin palmer og blå Palmetto er den hårdeste af ørken håndflader; de kan modstå kulde, der får så lavt som 0 grader Fahrenheit.
  • Strand, Sand og cubanske Royal Palms er ikke stand til at modstå temperaturer under 28 grader Fahrenheit.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com