Sådan fjernes et træ til transplantation

July 14

Sådan fjernes et træ til transplantation

Transplantation træer i det tidlige forår, når jorden begynder at tø og før knopper vises. Vælge et træ med en kuffert, der er tomme eller mindre i diameter. Mindre træer transplant nemt og lider mindre chok, mens større træer kræver professionelle services med særligt udstyr. Plant træet i en ny placering efter dyreart hurtigst muligt.

Instruktioner

•Kapacitet træ to eller tre dage før grave. Spørg forsyningsvirksomheder til at markere underground utilities, før du graver.

•Tie grene sammen for at forhindre skade træet. North Dakota State University forlængelse tyder på mærkningen stammen af træet for at ansigt den samme retning, når det er transplanteret. Dette forhindrer sunscald efter transplantation.

•Tag store stammer nær jordoverfladen. Mark i jorden rundt om træet, ene fod ud over den forventede rodsystem. Grave lige udenfor markeringer. Bruger en skarp spade, grave en grøft mindst 2 fod dybt, at fjerne jorden og skære igennem uvedkommende rødder. Vinkel bagsiden af spade står planten til at forhindre root skade. Skær store rødder med beskæring sakse og mindre rødder med spade. Forme jord og rødder til at ligne en rodklump.

•Dig helt under træet, frigørelse alle rødder, før du forsøger fjernelse. Vippe rodklump på en 45-graders vinkel og dias rullet jute nedenunder halvdelen af rodklumpen. Vippe bolden i den modsatte retning og trække jute resten af vejen under rødderne. Fortsæt opad, indpakning rodklump med jute, indtil du når toppen. Pak og binde sejlgarn nedenunder og omkring jute at sikre rodklumpen. Vippe træet og skub et andet stykke af jute nedenunder rodklumpen. Brug af jute som en slynge til at løfte træet ud af hullet. Tree root bolde kan vejer et par hundrede pounds og kan kræve professionel hjælp til fjernelse. Holde rødderne fugtige og beskytte transplantation fra ekstreme temperaturer, sollys og vind.

•Brug bareroot transplantation metode for mindre træer, der er ved at blive genplantes omgående. Mens grave renden rundt om træet, skal du bruge vand til at fjerne jorden fra de laterale rødder. Fortsætte med at grave og skylle rødderne, indtil du er nær bunden af rodklumpen. Vippe træet og skylle rødderne under en halvdel af træet. Vippe i den modsatte retning, skyl og fjerne rødder under anden halvdelen af træet. Løft træet ud af hullet ved bunden af stammen, trimning anker og taproots til fri træet. Holde rødderne af bareroot transplantationen fugtig ved pakning i sphagnum og indpakning i papir eller plast. Transplantation hurtigst muligt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com